Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Guyomarc’h Nutriţie Animală dorește un business predictibil

Autor: Meat MIlkvineri, 22 noiembrie, 2013

Guyomarc’h Nutriţie Animală România a sărbătorit la jumătatea lunii noiembrie 20 de ani de activitate pe piaţa din România, moment festiv la care s-a „onorat trecutul, s-a celebrat prezentul şi s-a încurajat viitorul” companiei în România.

Evenimentul, organizat într-una dintre sălile impunătoare ale Palatului Parlamentului, s-a bucurat de prezenţa colaboratorilor, a oficialilor, dar şi a personalităţilor din conducerea companiei-mamă. După ce foştii directori generali ai Guyomarc’h Nutriţie Animală România şi-au transmis mesajele către cei prezenţi, Gabriela Coman, actualul director general al companiei, a anunţat că se va retrage de la conducerea Guyomarc’h România, noteaza Agroinfo.

Aceasta a spus că se retrage pentru a-şi dedica timpul familiei: „Un mulţumesc special adresez familiei mele care m-a susţinut în permanenţă în tot ceea ce am făcut şi căreia încep să-i mulţumesc dăruindu-i decizia mea de a mă retrage din activitatea companiei pentru a petrece mai mult timp împreună”.

Cu toate acestea, „povestea Guyomarc’h România continuă deoarece cred în viitorul acestei afaceri şi cred în potenţialul acestui sector în România”, a continuat Gabriela Coman, prezentându-şi succesorul la poziţia de director general – Marc Huot, „căruia îi revine sarcina să transmită cu onoare mai departe istoria, să fructifice orice oportunitate din prezent pentru a oferi un viitor previzibil echipei Guyomarc’h România”, a spus ea.(Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...