Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Halele metalice Frisomat pentru zootehnie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 aprilie, 2014

Halele metalice cu structură galvanizată reprezintă o variantă extrem de atractivă pentru toți fermierii, deoarece sunt construcții uşoare ce implică costuri de construcție şi întreținere mici, comparativ cu cele realizate din alte tipuri de materiale.

Agricultura reprezintă pentru compania FRISOMAT o zonă de interes sporit, având în vedere faptul că societatea oferă soluții constructive cu aplicabilitate maximă în acest domeniu, informeaza Agrointel.

Structura zincată la cald, cu o grosime a stratului de zinc de 275g/mp, reprezintă o necesitate în cadrul proiectelor pentru zootehnie, ținând cont de degajările mari de amoniac sub formă de vapori și totodată de umiditate ridicată. Testele efectuate au relevat un excelent comportament al structurii zincate utilizate în sistemele structurale..

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...