Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hamé România: Creștere de peste 20% a cifrei de afaceri în S1

Autor: Meat MIlkvineri, 18 iulie, 2014

(Comunicat) Hamé România S.R.L. anunță o creștere de 23% a cifrei de afaceri în prima jumătate a anului 2014 față de aceeași perioadă a anului 2013. Campaniile de comunicare dezvoltate pentru  brandul Antrefrig (brand românesc cu expertiză de peste 100 de ani) împreună cu inovaţiile Hamé în termeni de reţete şi ambalaje au dus la dublarea cifrei de afaceri exprimată în euro în ultimii patru ani a HAME ROMANIA, în condițiile dificile ale pieței, induse de criză.

Hamé România este prezentă în 10 categorii de produse, cele mai importante fiind cele din categoria de pate și carne (unde Hamé deține o unitate producție la Caracal), conserve de pește (categorie în care Hamé România deține poziția de lider de piață conform datelor Nielsen DJ2014 KAI) și compoturi. Operaţiunile companiei sunt conduse de Sorin Bozdog, General Manager Hamé România SRL.

În România, portofoliul companiei include mărcile: Hamé, Antrefrig, Hamánek, Hangiţa, Cara, Corăbioara, Bucataru’ și Vasco da Gama. Brand-ul Antrefrig a fost preluat de catre Hamé Holding  în anul 2007 și inclus în portofoliul Hamé România.

Comunicarea neconvenţională a apropiat gama Antrefrig de o categorie de consumatori moderni, cu un ritm de viaţă alert, care apreciază reţetele tradiţionale regăsite în gustări accesibile şi rapide. Mesajul campaniei “Antrefrig. Mai mult ficat” a fost foarte bine primit de consumatori. Campania, dezvoltata în Romania, s-a bucurat de un real succes, fiind premiata cu SILVER la Effie Awards 2014 la categoria Foods (la această categorie nu s-a acordat Gold).

Hamé Holding este o companie internaţională cu sediul în Cehia, reprezentată în peste 40 de state din întreaga lume, cu 7 facilităţi de producţie în Cehia, una în Rusia şi una în România, prin care acoperă o vastă gamă de produse alimentare conservate: pate, carne, legume, mâncăruri gata preparate, conserve de fructe, gemuri, siropuri, conserve de pește, baby-food, ketchup, sosuri şi produse refrigerate: pate, mâncăruri gătite şi sandwich-uri.

Primele exporturi spre România s-au realizat în 1995, Hamé consolidându-şi prezenţa pe piaţa românească odată cu preluarea unei facilităţi de producţie de la fosta firmă Romconserv SRL.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...