Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hanna Instruments va fi prezentă la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkmarți, 15 martie, 2016

Hanna Instruments, companie de elită care activează în domeniul tehnicii de laborator, va fi prezentă și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk, eveniment care se va desfășura sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Înfiinţată în 1978, Hanna Instruments a devenit lider mondial în producţia de aparatură analitică, dezvoltându-se continuu şi având în acest moment 60 de reprezentanţe comerciale în peste 40 de țări.  Hanna Instruments este furnizor de instrumente pentru diverse aplicaţii în: industrie, laboratoare, tratarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, industria alimentară, piscine, piscicultură, instalaţii de încalzire şi răcire.

 

Din dorinţa de a păstra un înalt nivel al calităţii produselor sale, Hanna Instruments asigură proiectarea şi producţia în unităţile proprii, inclusiv în cea din România. Produsele Hanna Instruments sunt realizate într-o largă varietate constructivă şi aplicativă, de la simple testere până la aparatură pentru laboratoare de cercetare şi controlul proceselor industriale.

 

Centrul principal de producţie al produselor Hanna Instruments este localizat la Nuşfalău, Sălaj, obiectul de activitate fiind cercetarea, producţia şi desfacerea de instrumente analitice de măsură şi control.

Hanna Instruments produce instrumente profesionale pentru analize fizico-chimice care îndeplinesc cerințele de testare obligatorie în industria alimentară.  În această categorie enumerăm:

 

-pH-metre cu electrod conic, pentru produsele lactate sau electrod dotat cu o lamă de inox pentru măsurarea pH-ului direct în carne

-sisteme automate de titrare pentru determinarea acidităţii, calciului, clorurilor şi a sării în produsele lactate,

-termometre pentru frigorifice si spaţii de depozitare (cu sonda de inox sau infraroşu)

-conductometre portabile sau de laborator

-fotocolorimetre pentru analiza apelor tehnologice şi a apelor uzate

 

Dintre avantajele pe care existenţa filialei Hanna Instruments România le are pentru piaţa românească amintim: termene de livrare scurte, asistenţă tehnică promptă, piese de schimb pentru aparatele în garanţie şi post-garanţie, cursuri de pregatire şi perfecţionare pentru utilizatori.

Detalii și noutăți despre eveniment, precum și înscrieri, pe meat-milk.ro și la tel: 021.223.25.21.

Președintele ANPC, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Noul Presedinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Marius Pârvu, a confirmat participarea la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de...

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirmat participarea la Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 mai 2018

Doamna Vicepremier și Ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, a confirma participarea ca speaker la Expo-Conferința Internațională Meat Milk 2018, care va începe joi, 10 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României față de noile realități ale...