Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hanna Instruments va fi prezentă la Meat & Milk 2016

Autor: Meat MIlkmarți, 15 martie, 2016

Hanna Instruments, companie de elită care activează în domeniul tehnicii de laborator, va fi prezentă și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat & Milk, eveniment care se va desfășura sub titlul ”SUBFINANȚARE, SUPRATAXARE, IMPORTURI-Ziduri în calea unui business de succes, într-o economie aflată în dezechilibru”.

 

Înfiinţată în 1978, Hanna Instruments a devenit lider mondial în producţia de aparatură analitică, dezvoltându-se continuu şi având în acest moment 60 de reprezentanţe comerciale în peste 40 de țări.  Hanna Instruments este furnizor de instrumente pentru diverse aplicaţii în: industrie, laboratoare, tratarea apelor, agricultură, monitorizarea factorilor de mediu, industria alimentară, piscine, piscicultură, instalaţii de încalzire şi răcire.

 

Din dorinţa de a păstra un înalt nivel al calităţii produselor sale, Hanna Instruments asigură proiectarea şi producţia în unităţile proprii, inclusiv în cea din România. Produsele Hanna Instruments sunt realizate într-o largă varietate constructivă şi aplicativă, de la simple testere până la aparatură pentru laboratoare de cercetare şi controlul proceselor industriale.

 

Centrul principal de producţie al produselor Hanna Instruments este localizat la Nuşfalău, Sălaj, obiectul de activitate fiind cercetarea, producţia şi desfacerea de instrumente analitice de măsură şi control.

Hanna Instruments produce instrumente profesionale pentru analize fizico-chimice care îndeplinesc cerințele de testare obligatorie în industria alimentară.  În această categorie enumerăm:

 

-pH-metre cu electrod conic, pentru produsele lactate sau electrod dotat cu o lamă de inox pentru măsurarea pH-ului direct în carne

-sisteme automate de titrare pentru determinarea acidităţii, calciului, clorurilor şi a sării în produsele lactate,

-termometre pentru frigorifice si spaţii de depozitare (cu sonda de inox sau infraroşu)

-conductometre portabile sau de laborator

-fotocolorimetre pentru analiza apelor tehnologice şi a apelor uzate

 

Dintre avantajele pe care existenţa filialei Hanna Instruments România le are pentru piaţa românească amintim: termene de livrare scurte, asistenţă tehnică promptă, piese de schimb pentru aparatele în garanţie şi post-garanţie, cursuri de pregatire şi perfecţionare pentru utilizatori.

Detalii și noutăți despre eveniment, precum și înscrieri, pe meat-milk.ro și la tel: 021.223.25.21.

FIC: România nu mai este competitivă ca mediu de afaceri
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat FIC) Cele mai recente rezultate ale indicelui percepției membrilor Consiliului Investitorilor Străini (FIC) despre mediul de afaceri (realizat în septembrie 2018) aduc câteva noutăți legate de piața muncii și de fiscalitate.   În același timp, în rândul membrilor FIC persistă dihotomia dintre așteptările...

Companiile germane privesc îngrijorate către viitorul României
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Pentru a avea succes în străinătate, companiile au nevoie de un mediu de afaceri stabil și de autorități publice deschise la un dialog real cu reprezentanții mediului de afaceri.   Factori precum predictibilitatea politicilor economice, administrația publică, disponibilitatea forței de muncă, infrastructura,...