Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Harta sectorului de CARNE, editia 2 – 2015

Comanda harta completând formularul de comanda . 


 

 

Trimite-l la adresa de e-mail office@infogroup.ro. Dupa confirmarea platii, veti primi in cel mai scurt timp harta si factura, prin posta.

Informatii suplimentare la tel.: 0040 21 223 25 21.

 

DETALII :

Tipărită în condiții grafice de excepție, harta are dimensiunile de 120 X 100 cm si 95 x 125 cm (pret 87 lei, TVA inclus), fiind concepută special pentru a fi AFIȘATĂ PE PERETE!

 

După doi ai de la editarea în premieră pentru presa de specialitate din România a unei hărți ECONOMICE dedicată sectorului de carne din România, a apărut ediția a doua a hărții Fabrica de Carne, instrument de lucru ACTUALIZAT la zi, necesar tuturor fermierilor și procesatorilor de carne din România, dar și specialiștilor din domeniul Industriei alimentare, autorităților, furnizorilor de tehnologii, soluții de sănătate animală și siguranță alimentară etc.

 

Pe hartă sunt punctate geografic toate fermele și fabricile de procesare a cărnii, menționându-se, acolo unde s-a acordat acceptul pentru acest lucru, numărul de capete, cifrele de afaceri și capacitățile de producție ale unităților marcate.

Facem precizarea că datele menționate pe hartă au fost furnizate de Autoritatea Națională Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentară și de Ministerul de Finanțe, dar au fost verificate și telefonic de realizatorii hărții.

 

Mai poti comanda HARTA SECTORULUI DE LAPTE, editia 2 – 2015, vezi AICI detalii.

 

harta fdc 2015