Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

HBP Eko Distribution a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk 2015

Autor: Maria Demetriadluni, 20 aprilie, 2015

HBP Eko Distribution este Partener al EXPO-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2015, care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul evenimentului, HBP Eko Distribution va fi prezentă la standurile secțiunii Expo, acolo unde vor prezenta participanților cele mai noi produse din domeniul produselor profesionale specializate de igienizare, elaborate într-un mod personalizat, după nevoile fiecărui client.

 

Cu o experiență de peste opt ani, pe piața din România, HBP Eko Distribution este unul dintre liderii pieței specifice, produsele sale reprezentând un înalt etalon de calitate și profesionalism. Activitatea companiei a început în 2006, cu o echipă mică de oameni pasionați de curațenie, dornici să furnizeze produse profesionale de curățenie pe piața din România. În anul 2009, HBP Eko Distribution a devenit partener al celebrei companii FIRMA S.p.a. – Italia, fondată de Francesco Accorsi.

 

Din 2010, în parteneriat cu S.C. EKO DET PRODUCTION S.R.L. activitatea s-a dezvoltat pe segmentul de piață, ca furnizor de detergenți–dezinfectanți și ca prestator de servicii de curățenie. În 2011 s-a demarat  colaborarea cu ESOFORM S.p.a Italia., un laborator chimico-farmaceutic fondat în 1921, care deține sisteme inovative pentru igiena umană fară a utiliza apa. De atunci, ESOFORM a devenit furnizor de produse specifice pentru controlul infecției și igienei umane (dezinfectanți pentru piele, dezinfectanți pentru dispozitive medicale, lentile de contact și suprafețe). În același an, în colaborare cu S.C. EKO DET PRODUCTION S.R.L., s-a lansat pe piață primul produs propriu, respectiv EKO MATIK POWDER, un detergent pudră pentru spalarea automată a rufelor, care între timp a ajuns să fie foarte apreciat de clienții nostri.

 

HBP EKO DISTRIBUTION poate oferi programe de igienizare adaptate cerințelor afacerii dumneavoastră. Mai mult, vă putem oferi și produse profesionale de curățenie, care au trecut testul calității și sunt foarte apreciate la nivel internațional de profesioniștii din industria alimentară. De asemenea, pentru că dorim să punem la dispoziția colaboratorilor noștri cele mai performante servicii și produse, ne informăm constat în privința schimbărilor legislative în domeniul sanitar și cel al mediului.

Pentru mai multe informații despre produsele și serviciile H.B.P. EKO Distribution, vă invităm să contactați reprezentanții companiei:

Sediu social: B-dul Timișoara, nr. 104 E, sector 6, BUCUREȘTI; Punct de lucru: Intrarea Abatorului, nr. 5, Glina, ILFOV; Telefon: 021.318.21.44; 021.318.21.45; Fax: 021.311.63.34; E-mail: office@hbpeko.ro; Website: www.hbpeko.ro.

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...