Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hercules-Lituania se extinde pe piața tehnologiilor pentru carne

Autor: Meat MIlkmarți, 1 iulie, 2014

Produs în Lituania, echipamentul SNV-180 Hercules este conceput special pentru separarea cărnii de pe oase, utilizabil atât în procesarea suinelor, cât și a bovinelor. Totodată, utilajul poate fi folosit și la separarea cărnii de pasăre de pe schelet.

 

SNV-180 Hercules este construit din oțel inox și dispune de sistem hidraulic de presiune cu temporizator, sistem universal de separare, eficiență sporită (80 %), sistem de autodiagnoză, oferind o calitate sporită a cărnii dezosate.

 

Echipamentul poate fi livrat cu cilindru special pentru procesarea puilor. Prin noua propunere, lituanienii de la Hercules urmăresc prezența tot mai accentuată pe piața europeană a tehnologiilor furnizate industriei alimentare și, în special, sectorului european de procesare a cărnii.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...