Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hiper-muschi de hiper-vaca

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exemplarele bovine din rasa Belgian Blue au o musculatura dubla, in urma unei anomalii genetice. Aceasta mutatie genetica prezenta, conform portalului samcom.ro, exclusiv la rasa Belgian Blue, este apreciata pentru lipsa aproape totala a grasimilor din masa musculara impresionanta.

Vacile au muschii dublu dezvoltati datorita prezentei unei gene speciale in AND-ul animalelor, gena care suprima mistatina, proteina ce contracareaza cresterea necontrolata a animalelor.

Aceasta rasa a aparut in secolul 19, in Belgia, din incrucisarea rasei Charolais, cu o rasa britanica si una locala. Exemplarele impresionante, situate la un gabarit aproape dublu fata de al celorlalte bovine, fac senzatie la concursuri si targuri, dar sunt criticate deopotriva ajungand sa fie interzisa reproductia acestora pe teritoriul unor tari, precum Danemarca. (TS)

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...