Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hipermarketurile rusesti asteapta carne din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa miile de tone de legume si fructe aduse din Romania (cu precadere, din judetul Timis), comerciantii rusi cu greutate economica pregatesc raioanele hipermarketurilor pentru cantitatile de carne, deja comandate, ce urmeaza sa soseasca din Romania.

Rusii isi exprima intentia de a importa masiv carne de porc si pui, sub forma de carcase sau in (semi)preparate.

La intrebarea Ce ne recomanda?, adresata importatorilor de carne si oua rusi, la reuniunea economica din 7-8 octombrie (la care au participat si tari din spatiul extracomunitar) raspunsul a fost acelasi: Pretul.

Nu este exclus ca, dupa intalnirea comerciala la care au fost prezente si tari precum Albania sau Serbia, alte piete alimentare sa se indrepte catre productia noastra de carne. (Ioan ªerbanescu)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...