Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Hipermarketurile rusesti asteapta carne din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa miile de tone de legume si fructe aduse din Romania (cu precadere, din judetul Timis), comerciantii rusi cu greutate economica pregatesc raioanele hipermarketurilor pentru cantitatile de carne, deja comandate, ce urmeaza sa soseasca din Romania.

Rusii isi exprima intentia de a importa masiv carne de porc si pui, sub forma de carcase sau in (semi)preparate.

La intrebarea Ce ne recomanda?, adresata importatorilor de carne si oua rusi, la reuniunea economica din 7-8 octombrie (la care au participat si tari din spatiul extracomunitar) raspunsul a fost acelasi: Pretul.

Nu este exclus ca, dupa intalnirea comerciala la care au fost prezente si tari precum Albania sau Serbia, alte piete alimentare sa se indrepte catre productia noastra de carne. (Ioan ªerbanescu)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...