Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

HKScan a achiziționat Höglandsprodukter

Autor: Meat MIlkvineri, 6 decembrie, 2013

Procesatorul de carne finlandez, HKScan a achiziționat Höglandsprodukter AB după mulți ani de colaborare și co-administrare, informează The Meat Site.

Höglandsprodukter comercializează carne de vită suedeză de înaltă calitate, carne de vițel și porc provenită din surse locale din Smaland sub brandul Höglandskött ( Highland Meat). În 2012, compania a avut o cifra de afaceri de 260 de milioane coroane suedeze.

HKScan a devenit acționar majoritar al Höglandsprodukter prin achiziționarea acțiunilor a patru parteneri privați care conduc compania și vor continua să lucreze în cadrul companiei la departamentele de vânzări și dezvoltare ca parte a HKScan .

„Prin achiziționarea Höglandsprodukter , HKScan își va consolida resursele și furnizarea de materii prime cu scopul de a-și dezvolta în continuare afacerile existente și viitoare. În același timp intregul sistem de aprovizionare va fi mai eficient. Marca Höglandskött se bucură de o prezență locală puternică și o poziție puternică în segmentul de produse premium, ceea ce ne dorim să dezvoltăm în continuare”, a declarat Thomas Perkiö, Vice Președinte, Business Development , HKScan Scandinavia .

Anunțul a fost depus la Autoritatea de Concurență pentru revizuire și reglementare.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...