Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Hochland va participa la Meat Milk 2019

Autor: meatmilkvineri, 22 martie, 2019

Liderul național de pe piața brânzeturilor din România, Hochland, va participa și în acest an la Expo-zonferința Internațională Meat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Hochland Group

 

Compania Hochland a luat nastere in 1927, cand Georg Summer si Robert Reich au infiintat fabrica de branzeturi Hochland. Astazi, cu o experienta de peste 85 de ani in domeniul branzeturilor, Hochland este o companie de familie, independenta de marile corporatii, si unul dintre cei mai importanti producatori de branza din Europa.

 

Grupul are 12 fabrici, in 7 tari, in care lucreaza peste 4.400 de angajati. Fie ca este vorba de creme de branza, branzeturi proaspate, branza topita, branzeturi naturale sau branzeturi feliate, Hochland este reprezentata in toate marile categorii de branzeturi.

 

Hochland Romania

 

Produsele Hochland au intrat pe piata romaneasca in 1993, prin intermediul companiei Whiteland, iar Hochland Romania a luat nastere oficial in 1998, prin preluarea fabricii de la Sighisoara, unde a inceput productia de branza topita.

 

In 1999, Hochland achizitioneaza fabrica de la Sovata, unde produce branzeturi specific romanesti, precum cascavalul, si materie prima pentru fabrica de branza topita de la Sighisoara.

 

Astazi, Hochland Romania este lider pe piata branzeturilor, fiind marca numarul 1 in majoritatea categoriilor unde este prezenta: telemea, branza topita, crème de branza, branza pentru preparate calde.

A avut loc Festivalul Pescăresc Delta din Carpaţi-Doripesco
Autor: meatmilk  /   marți, 27 august 2019

(Comunicat) Festivalul Pescăresc Delta din Carpați – Doripesco a avut loc vineri, 23 august, la Lacul Noua din Brașov. Timp de trei zile Asociația Delta din Carpați - Doripesco, organizatorul evenimentului, a pregătit un ospăț demn de cele mai exigente gusturi în domeniul culinar.   Pentru organizarea Festivalului Pescăresc...

Sergiana a sărbătorit 20 de ani de afaceri în HoReCa
Autor: meatmilk  /   luni, 26 august 2019

(Comunicat) În luna Sergiana a spus La Mulţi Ani, Ceasu’ Rău! şi a sărbătorit 20 de ani de când a preluat terasa bătrânului restaurant cu acest nume.   Era prima implicare a Grupului în industria ospitalităţii, iar auspiciile nu păreau promiţătoare, locul părând mai degrabă o ruină părăsită. Rememorând...