Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Holland Dairy House a devenit Partener al Conferinței Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 30 martie, 2017

Holland Dairy House a devenit Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, evenimentul urmând a se desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

La manifestare, specialiști olandezi vor detalia Programul Holland Dairy House, de promovare a tehnologiilor menite să eficientizeze producția de lapte în fermele din România, în cadrul unei comunicări care va fi susținută în Workshop-ul LAPTE-Fermieri/Procesatori, din ziua de 25 mai.

 

Conform programului convenit, Holland Dairy House va proiecta pe ecranele și monitoarele evenimentului și un film de prezentare, în cadrul secțiunii Movie Meat & Milk.

 

Despre Holland Dairy House

 

Sub acoperișul Holland Dairy House colaborează un grup de 14 companii olandeze care își desfășoară activitatea în domeniul producerii și procesării laptelui. Beneficiind și de sprijinul guvernului olandez, grupul folosește o triplă abordare care include parteneriate comerciale, transfer de cunoștințe și suport instituțional în dorința de a contribui la schimbarea durabilă a sectorului românesc de lapte.

 

Olanda este cunoscută pentru nivelul ridicat de performanță în producția și procesarea laptelui, fiind considerată lider la nivel internațional pentru inovație în sectorul agricol în general.

 

Folosind caracterul și calitățile specifice României Holland Dairy House consideră că sectorul produselor lactate din România poate ajunge la performața de a a avea cel mai mic preț de cost al producției dintre toate țările din Uniunea Europeană. Specialiștii noștri sunt dispuși să răspundă la toate întrebările referitoare la producerea laptelui, de la momentul producerii laptelui până când acesta ajunge în tancul de răcire. Partenerii noștri au experienţă internaţională referitoare la dezvoltarea fermelor, de la ferme mici (1 vacă) la mari (5.000 vaci sau mai multe).

 

Obiectivul general al proiectului

 

În cooperare cu ambasada Olandei, Holland Dairy House își propune realizarea unui transfer de cunoștințe prin colaborarea cu organizații locale prestigioase, oferirea de suport instituțional și nu în ultimul rând stabilirea unor parteneriate sustenabile între producătorii olandezi de tehnologie si echipamente dedicate sectorului laptelui și fermierii din România.

 

În cadrul grupului Holland Dairy House se reunesc următoarele companii – Agriprogress (coordinator de proiect, dezvoltare agribusiness sustenabila), Cownexxion (specialist sector lapte și produse din lapte), Firma Schaap (export vite), Cowhouse (sisteme moderne adăpost și de ventilație pentru vite), JOZ (specialist în igiena fermelor), Braenburg (specialist furajare), Mueller (sisteme de răcire a laptelui), CRV (experți genetică), Calfotel (adăpost pentru vite), Aeres (centru olandez de training produse din lapte), Trioliet (tehnologie în furajare) și Lely (roboți și echipamente pentru muls).

 

Detalii de spre eveniment și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

 

Premium Porc participă la Conferința Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 11 mai 2017

Unul dintre cei mai performanți producători de carne de porc din România, Premium Porc, va fi prezent la ediția 2017 a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, care se va desfășura în zilele de 26, 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Grupul Premium Porc este un grup de companii infiintat in 2006, cu o...

APCPR reacționează față de atacurile îndreptate împotriva sectorului de creștere a porcilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 martie 2017

În ziua de 23martie, la București, a avut loc o conferință de presă organizată de APCPR, la eveniment participând domnul Ioan Ladoși-Președinte APCPR, domnul Emil Dumitru-Președinte Pro Agro, Adrian Rădulescu-Președinte al Federației Fermierilor Români, George Scarlat-Vicepreședinte al APCPR și doamna Stanca Tudor-Director Executiv...