Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Holland Farming Agro, noul distribuitor Barenbrug în România

Autor: meatmilkmiercuri, 18 septembrie, 2019

(Comunicat) Barenbrug are plăcerea să anunțe că și-a unit forțele cu Holland Farming Agro ca distribuitor pentru iarbă furajeră și semințe de lucerna în România. Această colaborare reprezintă un pas benefic, care ne oferă șansa de a sta și mai mult la dispoziția fermierilor din România.

 

Holland Farming Agro este deja un distribuitor de gazon natural și pentru terenuri de sport, care s-a dovedit a avea mult succes în această activitate. Expertiza lor pe piața agricolă îi fac un partener excelent pentru Barenbrug. Acum fermele românești producătoare de lapte pot fi sigure de calitatea înaltă a semințelor furajere testate de ani de zile pe piața locală la Centrul de cercetare Barenbrug din Brașov.

 

Jan Haalboom, Manager de Export la Barenbrug, este foarte entuziasmat de acest nou parteneriat: „Accentul pe produse inovatoare și abordarea orientată către servicii a Holland Farming Agro se potrivește perfect cu ambiția noastră de a crește productivitatea animalelor în ferme.”

 

Despre Royal Barenbrug Group

 

Cu sediul în Olanda și o vechime de 115 ani, Barenbrug este o afacere de familie veche de patru generații, dedicată cercetării, dezvoltării și producției de semințe de legume și de gazon pentru piețe agricole și de recreație. Cu peste 800 de angajați, în peste 20 de țări de pe cele 6 continente, în toate zonele climatice principale, misiunea noastră este să creștem productivitatea animală pentru a ajuta la hrănirea populației și să extindem posibilitatea de a ne bucura de spațiile verzi. Împreună, companiile noastre operaționale produc vânzări nete de peste 260 de milioane de euro.

 

Despre Holland Farming Agro

 

Holland Farming Agro este o societate mixtă româno-olandeză, cu sediul în București, fondată în 1997.  Activitatea principală este importarea și distribuirea de produse agricole profesionale, cum ar fi semințe, îngrășăminte, biostimulatori de creștere, produse pentru culturi ecologice, substraturi pentru horticultură, folii agrotextil pentru protecția culturilor agricole si horticole, bondari pentru polenizare, insecte pentru control biologic al dăunătorilor, echipament de măsurat, bulbi de flori, vopsea și mașini pentru marcaj terenuri sportive. Totodată, dețin unul dintre cele mai moderne laboratoare din țară, pentru a furniza servicii de analiză pentru probe de sol, apă și plante.

 

Cu așa un portofoliu de producție și peste 20 ani de experiență, Holland Farming Agro a devenit un furnizor foarte important pentru majoritatea fermelor care doresc să obțină o producție calitativă și cantitativă.

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...

Stabilirea raportului optim dintre calciu și fosfor în dieta suinelor
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 30 august 2019

Cantitatea de calciu din dietele porcilor trebuie calculată cu precizie, deoarece prea mult din acest mineral poate scădea digestibilitatea fosforului și aportul de furaje, ducând astfel la creșterea în greutate a anumalelor.   Profesorul Hans H. Stein de la Departamentul de Științe ale Animalelor de la Universitatea din...