Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hormonii de pui stresati sporesc evolutia campylobacter

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Eliberarea unui hormon de stres poate explica de ce anumite bacterii daunatoare ale alimentelor devin mai invazive in animale dupa transport, releva un studiu care a examinat comportamentul bacteriilor Campylobacter la puii de gaina. Cercetatorii au descoperit ca animalele secreta o cantitate mai mare din hormonul noradrelanin care ajuta dezvoltarea bacteriilor Campylobacter si Salmonella. Studiul a ajutat specialistii sa inteleaga cum poate fi tinuta sub control evolutia bacteriilor Campylobacter in mediul de productie, astfel incat preparatele din carnea de pui sa fie mai sigure din acest punct de vedere. Datele arata ca, dupa ce puii de gaina sunt transportati, nivelul de bacteria Campylobacter este mai mare decat atunci cand pasarile sunt in perimetrul fermei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...