Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hotarare a guvernului sirian: nu carnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Invocand aparitia unor zoonoze cauzate de consumul carnii de porc, guvernul provizoriu de la Damasc a facut publica, prin intermediul ministrului Economiei si Comertului, o hotarare ce interzice intrarea pe teritoriul sirian a carnii de porc sau a alimentelor ce contin ingrediente suine, informeaza cotidianul local Ohod Foods.

Este de asemenea interzis traficul comercial intern cu carne de porc, liber pana in prezent pentru uz industrial sau pentru aprovizionarea unitatilor turistice.

Oficialul sirian a subliniat, de asemenea, ca pasagerilor sositi prin intermediul curselor aeriene trebuie sa le fie interzisa intrarea pe teritoriul Siriei cu produse alimentare de origine animala, indiferent de sursa, materie prima sau modalitate de conservare.

Hotararea executivului de la Damasc obliga, intr-unul dintre articole, Autoritatea Publica pentru Aviatie Civila sa previna calatorii, la imbarcare, ca pot transporta animale vii, numai insotite de certificate sanitar-veterinare de sanatate animala, alaturate certificatelor de sanatate ale pasagerilor. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...