Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hotarare a guvernului sirian: nu carnii de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Invocand aparitia unor zoonoze cauzate de consumul carnii de porc, guvernul provizoriu de la Damasc a facut publica, prin intermediul ministrului Economiei si Comertului, o hotarare ce interzice intrarea pe teritoriul sirian a carnii de porc sau a alimentelor ce contin ingrediente suine, informeaza cotidianul local Ohod Foods.

Este de asemenea interzis traficul comercial intern cu carne de porc, liber pana in prezent pentru uz industrial sau pentru aprovizionarea unitatilor turistice.

Oficialul sirian a subliniat, de asemenea, ca pasagerilor sositi prin intermediul curselor aeriene trebuie sa le fie interzisa intrarea pe teritoriul Siriei cu produse alimentare de origine animala, indiferent de sursa, materie prima sau modalitate de conservare.

Hotararea executivului de la Damasc obliga, intr-unul dintre articole, Autoritatea Publica pentru Aviatie Civila sa previna calatorii, la imbarcare, ca pot transporta animale vii, numai insotite de certificate sanitar-veterinare de sanatate animala, alaturate certificatelor de sanatate ale pasagerilor. (TS)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...