Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Hrana-vaccin pentru galinacee

Autor: Meat MIlkvineri, 28 februarie, 2014

Ca urmare a faptului că vaccinarea prin sprey-are a păsărilor nu este 100 % eficace, putând în plus să creeze reacții, cercetătorii de la US Department of Agricultural Research au elaborat un vaccin care poate fi mâncat.

Noul produs farmaceutic este menit a combate bolile intestinale ale păsărilor și a anula efectele provocate de coccidiosis și a altor paraziți, precum Eimeria oocystis, informează Meat & Poultry.

Pentru garantarea eficienței, cercetătorii de la Departamentul American pentru Agricultură au colaborat cu SouthWest Research Institute din San Antonio, care a produs o hrană gelatinoasă în care se adaugă noul vaccin.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...