Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Hranind o lume de 9,3 miliarde – indeplinirea cererii mondiale printr-un raspuns local

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Pe masura ce populatia creste de la 7 miliarde de oameni in 2011 la cifra estimata pentru 2050 de 9,3 miliarde, industria alimentara trebuie sa gaseasca o cale sustenabila pentru acoperirea cererii de hrana corespunzatoare acestei cresteri. Pornind de la aceasta idee, Alltech anunta Turneul European de Conferinte 2011 intitulat “Hranind lumea – cerere globala, raspuns local”, care va aborda provocarile cu care se confrunta industria. Turneul Anual Alltech de Conferinte va incepe la 21 martie in Dunboyne, Irlanda, si va parcurge 30 de orase de pe intregul continent european, incheindu-se in Berna, Elvetia, la 8 aprilie 2011.

Fondatorul si presedintele Alltech, Dr. Pearse Lyons, a declarat: “Trebuie sa gandim lucrurile foarte diferit fata de cum procedam in trecut. Trebuie sa adoptam noi tehnologii intr-un ritm mai rapid si sa comunicam intr-un mod cum nu am mai facut-o niciodata pana acum. In timpul celui de-al 25-lea Turneu European Alltech de Conferinte vom dezbate modul in care acest mediu dinamic va defini viitorul lumii noastre si vom arata cum el cuprinde deja oportunitati incredibile care vor modela nu numai lumea noastra ca intreg, ci si fiecare tara europeana.”

Alltech va prezenta posibilitatile care se regasesc in filosofia sa de baza, principiul ACE, si va examina strategiile pentru imbunatatirea performantei animalelor satisfacand totodata consumatorul si protejand mediul. Pe langa Dr. Lyons care va sustine prezentari in cadrul Turneului, alti conferentiari sunt: Sylvie Andrieu, Marc Larousse, Dr. Colm Moran, Dr. Jules Taylor-Pickard, Patrick Charlton, Dr. Jean Kennedy si Dr. Helen Warren.

Acesti experti ne vor arata cum instrumente noi precum nutrigenomica pot schimba modul in care hranim animalele si pe noi insine; cum inovatiile recente din domeniul autorizarii pot diferentia companiile din domeniul agribusiness; cum va arata „ferma viitorului; si cum se poate auto-sustine domeniul agribusiness.

Turneul European Anual Alltech de Conferinte, care a implinit 25 de ani de existenta in anul 2010, reprezinta o platforma de dezbatere a celor mai recente cercetari si abordeaza aspecte esentiale ale industriei. Pentru mai multe informatii accesati pagina http://www.alltech.com/elt

Datele si locurile de desfasurare pentru Turneul European Alltech de Conferinte 2011 sunt urmatoarele:
21 Martie
Dunboyne, Irlanda – Manchester, Anglia
22 Martie
Rennes, Franta – Doorwerth, Olanda
23 Martie
Bramsche, Germania – Poznan, Polonia
24 Martie
Izmir, Turcia – Modena, Italia
25 Martie
Santiago de Compostela, Spania
Lisabona, Portugalia
8 Martie
Kortrijk, Belgia – Cambridge, Anglia
29 Martie
Belfast, Irlanda de Nord
Billund, Danemarca
30 Martie
Helsinki, Finlanda – Tartu, Estonia
31 Martie
Riga, Letonia – Vilnius, Lituania
1 Aprilie
Kiev, Ucraina – Belgorod, Rusia
4 Aprilie
Bucuresti, Romania
Budapesta, Ungaria
5 Aprilie
Salonic, Grecia – Belgrad, Serbia
6 Aprilie
Banja Luka, Bosnia – Zagreb, Croatia
7 Aprilie
Bratislava, Slovacia
Brno, Republica Ceha
8 Aprilie
Munchen, Germania – Berna, Elvetia

Piata aditivilor furajeri in crestere cu 3,5 miliarde de euro
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

Conform unui raport al Transparency Market Research, preluat de Meat & Poultry, daca in 2011 piata aditivilor destinati pentru hrana animalelor era evaluata la 13,5 miliarde dolari, in urmatorii sase ani valoarea acesteia va creste cu 4 miliarde dolari. Potrivit Transparency Market Research, in perioada 2011-2018 piata aditivilor furajeri va...

Angst a lansat noul brand reteta originala
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 30 ianuarie 2013

De curand, Angst a lansat un nou brand de preparate din carne, Reteta Originala, cu intentia directa de a se individualiza o data in plus, prin calitatea produselor. Amintirea ospetelor de alta data i-a indemnat pe tehnologii de la Angst sa puna in valoare Reteta Originala a unora dintre cele mai cautate preparate de carne, reconstruind retete...