Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Iaurtul cu afumatura, tema de licenta a studentilor din cluj

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Potrivit Mediafax, preluat de Agroazi, iaurtul cu cotlet haiducesc, berea cu cirese si crema de unt cu ulei de palmier s-au numarat printre produsele inovatoare ale studentilor din Cluj de la Medicina Veterinara, create pentru examenul de licenta din acest an si expuse pentru degustare, scrie Mediafax.

Aproximativ 60 de studenti din anul IV de la Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj, care se pregatesc de examenul de licenta, si-au prezentat in holul Institutului pentru ªtiintele Vietii din cadrul universitatii, produsele realizate, pentru care vor primi note.

Astfel, meniul romanilor s-ar putea imbunatati, in viitor, cu preparate si bauturi concepute special de studenti, printre care se numara branza telemea din lapte de capra cu adaos de marar, bere cu cirese, specialitati de ciocolata, iaurt cu carne – cotlet haiducesc, paine din faina integrala, salam afumat de peste cu proteina de soia, distilate din vin invechite prin metode moderne, crema de unt cu ulei de palmier, covrigei cu tarate si rozmarin sau vin medicinal de macese.

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...

Iaurtul cu afumatura, tema de licenta a studentilor din cluj

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Mediafax, preluat de Agroazi, iaurtul cu cotlet haiducesc, berea cu cirese si crema de unt cu ulei de palmier s-au numarat printre produsele inovatoare ale studentilor din Cluj de la Medicina Veterinara, create pentru examenul de licenta din acest an si expuse pentru degustare, scrie Mediafax.

Aproximativ 60 de studenti din anul IV de la Universitatea de ªtiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj, care se pregatesc de examenul de licenta, si-au prezentat, miercuri, in holul Institutului pentru ªtiintele Vietii din cadrul universitatii, produsele realizate, pentru care vor primi note.

Astfel, meniul romanilor s-ar putea imbunatati, in viitor, cu preparate si bauturi concepute special de studenti, printre care se numara branza telemea din lapte de capra cu adaos de marar, bere cu cirese, specialitati de ciocolata, iaurt cu carne – cotlet haiducesc, paine din faina integrala, salam afumat de peste cu proteina de soia, distilate din vin invechite prin metode moderne, crema de unt cu ulei de palmier, covrigei cu tarate si rozmarin sau vin medicinal de macese.

Hochland va participa la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Liderul național de pe piața brânzeturilor din România, Hochland, va participa și în acest an la Expo-zonferința Internațională Meat Milk, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Hochland Group   Compania Hochland a luat nastere in 1927, cand Georg Summer si Robert Reich au...

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...

IFFA 2019 – Subiect fierbinte: Tehnologii pentru siguranța alimentelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În perioada 4-9 mai 2019, companiile internaționale de vârf vor prezenta cele mai recente tehnologii la IFFA și vor furniza informații despre cele mai importante tendințe și evoluții din industria cărnii. De importanță majoră sunt, mai presus de toate, soluțiile menite să asigure o mai mare siguranță...

După Brexit, EDA anunță o posibilă ”apocalipsă” a laptelui
Autor: Nora Marin  /   vineri, 22 martie 2019

Cu o potențială posibilă de acțiune a Brexit în câteva zile, Asociația Europeană a Lactatelor (EDA) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la impactul potențial asupra industriei europene a produselor lactate.   În timp ce guvernul britanic se luptă cu toate scenariile posibile - să se prăbușească fără înțelegere,...