Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ICL Food își prezintă noutățile la FIE-Salonul Ingredientelor de la Frankfurt

Autor: meatmilkmiercuri, 22 noiembrie, 2017

(Comunicat) Consumatorii de azi doresc cu certitudine totul: textura, stabilitatea, conținutul ridicat de proteine, sodiul redus; comoditate, opțiuni diverse. Evoluția continuă a tendințelor pieței este nelimitată. Oricare ar fi provocarea formularelor, specialiștii de la ICL Food Specialties o acoperă cu sisteme noi de ingrediente care furnizează soluții on-trend.

 

Pionierii din industrie pot experimenta experiența pe care o inspiră cu prototipuri de la ICL atbooth la Salonul de Comerț al Ingredientelor Alimentare din Europa (FIE), din 28 până în 30 noiembrie, la Frankfurt, Germania, unde va fi prezentată o varietate de eșantioane indulgente care oferă soluții de îmbunătățire a texturii, stabilității, și gustului.

 

Cu ingredientele funcționale care permit inovația, specialiștii în aplicații dedicate de la ICL Food Specialties, înțeleg tendințele care alimentează industria alimentară din prezent. Ca lideri mondiali în managementul proteinelor, ajută clienții să aducă produsele pe piață mai repede.

 

Vizitatorii FIE pot lua contact cu ultimele propuneri pentru:

 

-Ham de gătit cu conținut scăzut de sodiu – CURAPHOS SP și SALONA, care oferă o prelungire a vieții produsului de 20% și reducerea sodiului de 25%.

 

-ROVITARIS HS914 care oferă textura unei cărni reale cu un profil nutrițional îmbunătățit.

 

-BEKAPLUS DV 210, care evidențiază importanța texturii. Soluția poate fi utilizată pentru a produce diferite tipuri de crème, variind de la textura lucioasă, netedă, ca de exemplu brânză, până la mată, textura scurtă tipică pentru produsele de tip brânză cremă.

 

-BEKAPLUS 1220, pentru băuturi cu pH neutru, pentru a menține stabilitatea în timpul procesării dure la temperaturi foarte ridicate, cu conținut de proteine ​​de până la 10 %.

 

Prin combinarea științei cu tendințele culinare, ICL leagă ingredientele funcționale cu decenii de cunoștințe aplicative. Fie că vă specializați în lactate, produse din carne, carne sau băuturi, ICL are o soluție de produs pentru a satisface orice nevoie.

 

Pentru a afla mai multe despre ICL Food Specialties înainte de expoziție, vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.iclfood.com.

TRUMF International sărbătorește 25 de ani de activitate
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 septembrie 2017

(Comunicat) De 25 de ani, TRUMF International s.r.o. a furnizat pe piață condimente și amestecuri de condimente destinate în scopuri profesionale. Vă vom dezvălui povestea de succes a companiei TRUMF International s.r.o.   Povestea companiei TRUMF International s.r.o. a început in 1991, cand s-au intalnit cei doi viitori...

EDA: În sfârșit, calitatea proteinelor este recunoscută de un Regulament European
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 13 septembrie 2017

Sectorul produselor lactate din UE, reprezentat de EDA (Asociația europeană a produselor lactate), și susținut de EWPA (Asociația Europeană a Procesatorilor de Zer), este de acord cu noile norme privind alimentele de slăbit (înlocuirea totală a dietei TDR,) propuse de Comisia Europeană. În special, EDA afirmă că susține noul...