Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

ICL Food își prezintă noutățile la FIE-Salonul Ingredientelor de la Frankfurt

Autor: meatmilkmiercuri, 22 noiembrie, 2017

(Comunicat) Consumatorii de azi doresc cu certitudine totul: textura, stabilitatea, conținutul ridicat de proteine, sodiul redus; comoditate, opțiuni diverse. Evoluția continuă a tendințelor pieței este nelimitată. Oricare ar fi provocarea formularelor, specialiștii de la ICL Food Specialties o acoperă cu sisteme noi de ingrediente care furnizează soluții on-trend.

 

Pionierii din industrie pot experimenta experiența pe care o inspiră cu prototipuri de la ICL atbooth la Salonul de Comerț al Ingredientelor Alimentare din Europa (FIE), din 28 până în 30 noiembrie, la Frankfurt, Germania, unde va fi prezentată o varietate de eșantioane indulgente care oferă soluții de îmbunătățire a texturii, stabilității, și gustului.

 

Cu ingredientele funcționale care permit inovația, specialiștii în aplicații dedicate de la ICL Food Specialties, înțeleg tendințele care alimentează industria alimentară din prezent. Ca lideri mondiali în managementul proteinelor, ajută clienții să aducă produsele pe piață mai repede.

 

Vizitatorii FIE pot lua contact cu ultimele propuneri pentru:

 

-Ham de gătit cu conținut scăzut de sodiu – CURAPHOS SP și SALONA, care oferă o prelungire a vieții produsului de 20% și reducerea sodiului de 25%.

 

-ROVITARIS HS914 care oferă textura unei cărni reale cu un profil nutrițional îmbunătățit.

 

-BEKAPLUS DV 210, care evidențiază importanța texturii. Soluția poate fi utilizată pentru a produce diferite tipuri de crème, variind de la textura lucioasă, netedă, ca de exemplu brânză, până la mată, textura scurtă tipică pentru produsele de tip brânză cremă.

 

-BEKAPLUS 1220, pentru băuturi cu pH neutru, pentru a menține stabilitatea în timpul procesării dure la temperaturi foarte ridicate, cu conținut de proteine ​​de până la 10 %.

 

Prin combinarea științei cu tendințele culinare, ICL leagă ingredientele funcționale cu decenii de cunoștințe aplicative. Fie că vă specializați în lactate, produse din carne, carne sau băuturi, ICL are o soluție de produs pentru a satisface orice nevoie.

 

Pentru a afla mai multe despre ICL Food Specialties înainte de expoziție, vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.iclfood.com.

Cargill își extinde portofoliul de caragenină pentru deserturile din lapte
Autor: Nora Marin  /   luni, 16 iulie 2018

Cargill a creat Satiagel Seabrid, un nou extract de caragenină, bazat pe alge marine 100% cultivate, despre care compania a declară că creează o sursă de ingrediente durabile, care oferă o textură preferată de consumatori.   Caroline Delabrousse, specialist în aplicații pentru produsele lactate Cargill Starters, Sweeteners...

Pe piața cărnii de porc este clar că nimic nu este clar!
Autor: Nora Marin  /   joi, 5 iulie 2018

”Războaie comerciale”, ”tarife” și ”represalii” sunt cuvintele care au avut cea mai mare expunere în mass-media, în ultimele săptămâni, în legătură cu afacerile internaționale, inclusiv de pe piața globală a cărnii de porc, susține publicația Pig Progress.   Atac și ripostă   La 1 martie au fost...