Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

IDF a sărbătorit Ziua Mondială a Laptelui în Școli

Autor: Mircea Demeterjoi, 3 octombrie, 2019

Federația Internațională a Laptelui (IDF) a sărbătorit Ziua Mondială a Laptei Școlare în cadrul Summit-ului Mondial al Laptelui IDF 2019 de la Istanbul, Turcia, anunțând o revizuire a programelor globale de lapte școlar.

 

În urma cercetărilor sale anterioare, Federatia a anunțat elaborarea unui nou buletin pentru programele de lapte școlar. Publicația va compila date despre diferite programe din întreaga lume, oferind informații despre gama de produse, împreună cu datele brute și o revizuire a literaturii.

 

Liderul echipei de acțiune a IDF, Maretha Vermaak, a declarat despre proiectul Ziua laptelui școlar:  ”Recunoaștem importanța programelor de lapte școlar și contribuția lor pozitivă la sănătatea și nutriția copiilor, cu o previzualizare a revizuirii extinse a IDF a programelor globale de lapte școlar.

 

Este vital ca și guvernele să recunoască importanța programelor de lapte școlar în promovarea sănătății la copiii noștri, iar datele vor fi de asemenea neprețuite pentru cei care doresc să implementeze programe de lapte școlar în țara lor.”

 

Noua ediție va include, de asemenea, o revizuire a dovezilor privind beneficiile nutriționale ale acestor programe, oferind noi perspective asupra impactului global al SMP. Raportul va examina implementarea, administrarea, promovarea, nutriția și alte aspecte și este destinat să fie o sursă de informații pentru managerii programelor de lapte școlar din întreaga lume. La sfârșitul lunii noiembrie 2019 va fi disponibil un buletin special al IDF, cu privire la programele de lapte școlar.

Danish Crown și-a lansat noua campanie de rebranding
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 7 octombrie 2019

Schimbarea identității este desfășurată în 75 de fabrici și filiale din întreaga lume, inclusiv printr-un nou site care stabilește noua direcție axată pe durabilitate. În următoarele luni, noul brand corporativ al Danish Crown va începe să apară pe produsele sale.   „Vrem să creăm o legătură mai strânsă între...

Giganți ai lactatelor au semnat Pactul pentru Biodiversitate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 27 septembrie 2019

Douăsprezece uriașe companii care activează la nivel global, inclusiv în domeniul lactatelor, și Consiliul Mondial de Afaceri pentru Dezvoltare Durabilă (WBCSD), au lansat o nouă inițiativă pentru protejarea și restabilirea biodiversității în cadrul lanțurilor de aprovizionare și a portofoliilor de produse, sempnând Pactul pentru...