Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Iduna: Calitatea este stilul nostru de viata

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Din 2005 – Iduna Danemarka- este prezenta si pe piata din Romania.IDUNA este cunoscuta pe plan mondial ca un producator avand o foarte inalta responsabilitate ambientala. Tinta noastra este de a oferi solutiile optime. Acest lucru inseamna furnizarea de solutii economice, pentru a obtine produse de calitate la costuri mici de productie, intr-un timp scurt, pentru a proteja investitia si personalul implicat, avand ca rezultat satisfactia consumatorului.

Toate produsele noastre satisfac cele mai exigente standarde de calitate si biodegradabilitate, fapt atestat de cele doua prestigioase certificate dobandite ISO 9001 si ISO 14001, totodata ne mandrim sa fim primul producator din Europa ce a dobandit ISO 14001.

In toate fabricile se respecta cu strictete teh­no­logia si patentele firmei-mama, toate procesele de fabricatie fiind atent monitorizate de catre spe­cialistii de la Iduna Danemarka, astfel ca orice lot inainte de a fi comercializat este ana­lizat in Laboratoarele din Copenhaga, laboratoare ce sunt printre cele mai performante din Europa si unde sunt create permanent produse noi sau se imbunatatesc cele deja existente.

Astazi Grupul de Firme Iduna ofera o gama larga de produse, si, mai ales, experienta acumulata in timp, experienta de care pot beneficia partenerii si clientii nostri.

Aceasta tehnologie a fost conceputa special pentru a aduce clientilor nostri solutii de curatenie, economice si de o inalta calitate.

In ceea ce priveste industria alimentara, compania IDUNA este acreditata H.A.C.C.P, ISO 9001si ISO 22000.

Ce va oferim?
• Produse pentru orice tip de curatare sau dezinfectare
• Produse avizate de Ministerul Sanatatii
• Produse care respecta legislatia Comunitatii Europene
• Consultanta si training gratuit
• Dotare cu aparate de dozare (Cost/Control) si accesorii specifice, oferite gratuit.
• Demonstratii privind eficienta produselor
• Livrare rapida
• Instalatii de igienizare
• Intocmire de planse de igienizare si consultanta

Ce va garantam?
• Reducerea costurilor totale
• Solutii simple, eficiente si usor de utilizat
• Efect maxim

Este foarte important sa faci o alegere potri­vita a solutiilor de curatare si dezinfectare. De­tergentul trebuie sa fie compatibil cu materialul din care este confectionat utilajul si, de asemenea, sa fie analizat de catre echipa H.A.C.C.P din punct de vedere al riscului biolo­gic si microbiologic (bacteriologic, virusologic, pa­razitologic) si riscului chimic.

Iduna vine in sprijinul clientului, oferind produsul compatibil cu echipamentul de productie pentru segmentul alimentar de piata caruia i se adreseaza.

Va asiguram de disponibilitatea noastra de a va sta la dispozitie cu informatii, documentatie, prospecte si oferte privind produsele noastre.

EFSA: Actualizarea evaluării genotoxicității substanțelor din alimente și hrana animalelor
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 ianuarie 2018

La finalul lunii decembrie 2017, EFSA a publicat o actualizare a modului în care evaluează genotoxicitatea potențială a substanțelor în evaluarea produselor alimentare și a hranei pentru animale.   Președintele Comitetului științific al EFSA, Prof. Anthony Hardy, a declarat: ”Acest aviz științific oferă recomandări...

Scandalul calității duale, departe de a se fi încheiat
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 10 ianuarie 2018

În 2017, așa-numitele produse alimentare de calitate duală au fost plasate în centrul atenției.Ca urmare,  Katia Merten-Lentz, partener la Keller & Heckman, se întreabă întreabă dacă este legal ca firmele alimentare să ofere rețete diferite, sub același nume, în Europa.   La Bruxelles, discuțiile...