Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Iff reformuleaza aromele pentru a fi conforme cu legile ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

International Flavors & Fragrances (IFF) a dezvoltat o gama de arome pentru pui si vita conforma cu noile reguli ale Uniunii Europene, anunta presa intrenationala. Produsele corespund legii 1334/2008, care a fost adoptata la sfarsitul lui 2008 si adaugita prin directiva 88/388/EEC din 20 ianuarie 2011.

Acum un an si jumatate IFF a dat in lucru producerea de arome care sa corespunda noilor reguli pentru a oferi clientilor posibilitatea de a le testa inainte sa devina obligatorii, insa adugirile din 2011 au facut necesara reformularea completa a aromelor pentru pui si vita din portofoliul companiei.

Aromele pot fi folosite pentru o gama variata de produse alimentare: supe, sosuri, taietei si mancarea congelata. Reprezentantii IFF declara ca noile produse au ridicat standardele pentru arome naturale.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...