Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Iff reformuleaza aromele pentru a fi conforme cu legile ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

International Flavors & Fragrances (IFF) a dezvoltat o gama de arome pentru pui si vita conforma cu noile reguli ale Uniunii Europene, anunta presa intrenationala. Produsele corespund legii 1334/2008, care a fost adoptata la sfarsitul lui 2008 si adaugita prin directiva 88/388/EEC din 20 ianuarie 2011.

Acum un an si jumatate IFF a dat in lucru producerea de arome care sa corespunda noilor reguli pentru a oferi clientilor posibilitatea de a le testa inainte sa devina obligatorii, insa adugirile din 2011 au facut necesara reformularea completa a aromelor pentru pui si vita din portofoliul companiei.

Aromele pot fi folosite pentru o gama variata de produse alimentare: supe, sosuri, taietei si mancarea congelata. Reprezentantii IFF declara ca noile produse au ridicat standardele pentru arome naturale.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...