Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Iff reformuleaza aromele pentru a fi conforme cu legile ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

International Flavors & Fragrances (IFF) a dezvoltat o gama de arome pentru pui si vita conforma cu noile reguli ale Uniunii Europene, anunta presa intrenationala. Produsele corespund legii 1334/2008, care a fost adoptata la sfarsitul lui 2008 si adaugita prin directiva 88/388/EEC din 20 ianuarie 2011.

Acum un an si jumatate IFF a dat in lucru producerea de arome care sa corespunda noilor reguli pentru a oferi clientilor posibilitatea de a le testa inainte sa devina obligatorii, insa adugirile din 2011 au facut necesara reformularea completa a aromelor pentru pui si vita din portofoliul companiei.

Aromele pot fi folosite pentru o gama variata de produse alimentare: supe, sosuri, taietei si mancarea congelata. Reprezentantii IFF declara ca noile produse au ridicat standardele pentru arome naturale.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...