Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

IFFA 2016 si-a deschis portile, azi, la Frakfurt

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Sambata 6 mai, la Frankfurt, in prezenta a numeroase oficialitati, s-au deschis portile celui mai mare targ din acest an, dedicat profesionistilor din Industria mondiala a carnii, evenimentul desfasurandu-se Sub genericul „Meet the Best!”.

 

Dupa cum am anuntat intr-o stire anterioara, la standurile de la MesseFrankfurt nu expun decat cinci companii romanesti, semn ca, din pacate, productia autohtona de tehnologii sau materii prinme destinate sectorului de procesare a carnii conteaza prea Putin, atat pe plan national si, cu atat mai mult, pe plan international. Oricum, cele cinci companii (Emmerson Technik, Ion Mos, Living Jumbo Industry, Marchand si Rollit), merita toatae felicitarile noastre pentru profesionalismul dovedit, pentru faptul ca deja sunt preyenti la Export cu produsele si tehnologiile lor si, mai ales, pentru faptul ca urmaresc deschiderea de noi linii de afaceri la Export.

 

Alaturi de cei nominalizati mai sus, trebuie sa adaugam faptul ca, totusi, un numar important de oameni de afaceri si specialisti Romani se vor afla printre vizitatori, urmad a avea numeroase negocieri cu furnizorii lor de echipamente si materii prime, cautand informatii despre noi tehnologii, noi parteneri.

 

Deocamdata, adaugam ca editia din acest an a IFFA se desfasoara Sub cateva imperative: Siguranta alimentara (subliniat de organizatori drept cea mai importanta sectiune!), Resurse (materii prime), Automatizare, iar, ca punct Special in sirul de manifestari ale sectiunii „Procesare”, amintim tema cu titul „Digitalizarea-factor important in cresterea valorii produsului”, ca dovada ca lumea de maine a acestui sector va fi dominata, de departe, de cele mai avansate si eficienta tehnologii. Vom reveni cu amanunte. Oricum, nu uitati ca despre performanta economica se va discuta si la Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2016, care va incepe joi, 12 mai, la Poiana Brasov, Hotel Alpin.

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

 

 

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...

IFFA 2019: Reuniunea la nivel înalt a Industriei mondiale a cărnii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 octombrie 2018

(Comunicat)  O nouă sală de expoziții, un aspect optimizat, un spațiu de expunere mai mare și înregistrări de la toți liderii de piață - acestea sunt semnele pozitive ale ediției celui mai mare târg al Industriei mondiale a Cărnii, IFFA 2019.   În acest fel, Industria demonstrează un angajament ferm față de cel mai...