Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

IFFA 2019 reconfirma statutul de leader al companiei Pentapac

Autor: Ilie Stoianduminică, 5 mai, 2019

In avanpremiera participarii la cea de-a VIII-a editii a expo-conferinei internationale Meat Milk, actuala editie a targului international dedicat sectorului mondial al carnii, IFFA 2019, care se desfasoara in aceste zile la Frankfurt, reconfirma statutul de lider in domeniul specific al firmei Pentapac, precum si colaborarea de un deosebit succes avut cu Sealpac, unul dintre gigantii industriei mondiale a ambalajelor.

 

De altfel, pe domnul Mihai Tilinca, Directorul General al firmei Pentapac, l-am intalnit la standul Sealpac, ca membru de baza al echipei care promoveaza cele mai noi solutii de ambalare, aflate in avangarda tehnologica subsumata total ideii de prezervare a mediului si, desigur, conceptului de sustenabilitate.

 

Vorbind despre activitatea celor doua firme, domnul Mihai Tilinca ne-a marturisit ca noile tehnologii propuse de Sealpac si Pentapac se bucura de un succes deosebit, atat pe piata din Romania, cat si, desigur, pe piata internationala.

 

Aceasta, gratie inovatiilor revolutionare. De exemplu, nu doar performanţele sale tehnice evidenţiază ambalajul FlatSkin ca unul cu adevărat revoluţionar, ci şi faptul că acesta influenţează deja alte soluţii tehnologice dezvoltate de Sealpac International.

 

Folosind modelul FlatSkin, inginerii companiei au dezvoltat o soluţie tehnologică dedicată ambalajelor cu atmosferă modificată (MAP), care reduce consumul de plastic cu 40% prin simpla inlocuire a taviței de plastic cu una concepută dintr-o hârtie specială. Conceptul este prezentat în premieră mondială în cadrul târgului IFFA și poate fi implementat pe toate traysealerele Sealpac din seria A.

 

De asemenea, noi soluții de a adapta ambalajele la cele mai recente cerințe de mediu sunt testate la standul Sealpac pe mașina de termoformare Sealpac PRO14. O parte dintre acestea sunt deja prezente pe piața din România, ca urmare a colaborării dintre Sealpac International și Pentapac, colaborarea urmand sa capete noi valente, in viitorul apropiat. (Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 5 mai 2019)

Standardele analitice IDF/ISO, ale lactatelor, puse în discuție la Praga
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 11 iulie 2019

Săptămâna trecută, la Praga, a avut loc un eveniment internațional la care au participat peste 130 de specialiști din 22 de țări și care au pus în discuție standardele analitice IDF/ISO, referitoare la lapte și lactate.   La eveniment au participat, de asemeni, reprezentanți ai companiilor de dezvoltare a standardelor, cum...

În 2019, World Cheese Awards vor fi acordate la Bergamo
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Gala premiilor World Cheese Awards va avea loc vineri, 18 octombrie 2019, în Italia, ca parte a festivalului de brânzeturi FORME, din Bergamo, care se va desfășura în perioada 17-20 octombrie 2019.   Pînă atunci, începând de luni, 22 iulie, Guild of Fine Food, în calitate de organizatori, cheamă producătorii de nivel mondial...