Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Implicându-se în viața comunității, Sergiana motivează fiecare român

Autor: meatmilkmiercuri, 9 octombrie, 2019

Copiii noştri merită mai mult! – e un gând care ne vine în minte mult prea des în România de azi. Iar atunci când vorbim despre copii bolnavi, aceste cuvinte capătă dimensiuni dramatice. Se întâmplă de mult prea multe ori ca lucrurile să poată continua aşa. De prea multe ori ca să nu reacţionăm şi să acţionăm pentru a schimba lucrurile. Sergiana împărtăşeşte această credinţă.

 

În Făgăraş, secţia de pediatrie a spitalului municipal se mută în alt sector renovat al spitalului. Fondurile necesare renovării sunt asigurate de primărie. Din păcate, buzunarul public nu are bani şi pentru dotarea secţiei de pediatrie. Închipuiţi-vă cum ar fi ca noile spaţii să nu poată fi folosite pentru că nu vor fi utilate, imaginaţi-văcă în saloane, ori în sălile de operaţii ar fi montate aceleaşi echipamente vechi, unele de nefolosit!

 

Poate credeţi că exagerăm propunându-vă aceste exerciţii de imaginaţie, poate că aveţi dreptate, însă vrem ca nimic asemănător să nu se întâmple. Pornind de la acest lucru, Sergiana vă propune să începem altfel sezonul sărbătorilor de iarnă. Pe 30 noiembrie, sub semnul Sfântului Andrei şi în Ajunul Zilei Naţionale, la Sergiana Center organizăm un Bal Caritabil al cărui scop este strângerea de fonduri pentru dotarea secţiei de pediatrie a spitalului din Făgăraş.

 

Colaborăm cu organizaţii şi instituţii care sprijină cauza secţiei de pediatrie. Administraţia locală şi specialiştii care au întocmit proiectul tehnic ne-au pus la dispoziţie materiale de prezentare, inclusiv lista cu dotările necesare spitalului. Astfel putem să furnizăm celor dornici să ajute informaţii clare şi reale. Mulţi dintre colegii noştri sunt implicaţi şi participă ca voluntari la acest proiect.

 

Ei sunt cei care prelucrează materiale, stabilesc contacte, participă la întâlniri sau distribuie flyer-e. Energia lor şi atitudinea pozitivă ne face să sperăm că invitaţia noastrăva ajunge la cât mai mulţi oameni care vor răspunde sprijinindu-ne ca în alte dăţi. Ajunşi în acest punct trebuie să mulţumim celor care ni s-au alăturat în acţiuni umanitare,  iar pentru asta trebuie să rememorăm câteva lucruri.

 

La începutul anului arătam ce înseamnă pentru noi responsabilitatea socială şi prezentam direcţiile pe care ne propunem să acţionăm. Spuneam atunci că, atât în cazul proiectelor umanitare, cât a celor de protejare a naturii, urmărim să stabilim parteneriate cu organizaţii care au dobândit până acum expertiză în aceste domenii.Ulterior, în social media şi prin canalele clasicede comunicare, aţi putut să urmăriţi prezenţa noastră în proiectul „Plantează În România“ sau în acţiuni umanitare derulate în colaborare cu Direcţia de Asistenţă Socială Braşov.

 

Însă printr-o iniţiativă proprie am lansat „Prânzul Altcuiva“, proiect în care parteneri ne sunt clienţii restaurantelor din Seriana Grup, iar DASBv ne-a ajutat identificând potenţiali beneficiari şi preluând distribuirea donaţiilor. În etapele de debutale proiectului, Sergiana a dublat fiecare prânz donat de clienţii din restaurantele noastre. Însă şi atunci, şi acumimplicarea acestora a depăşit aşteptările noastre.Aşa a fost posibil ca,pe 1 Octombrie, printre cadourile oferite de DASBvcu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice să fie şi 200 de prânzuri calde.

 

Acestea au reprezentat donaţia exclusivă a clienţilor din restaurantele Grupului Sergiana. Le mulţumim pentru implicare şi modul în care susţin în continuare“Prânzul Altcuiva”, pentru că generozitatea oaspeţilordin restaurantele noastre ne-a dat posibilitatea să reorientăm acum resurse către altă direcţie.

 

Noul proiect, aşa cum aţi aflat, este Balul Caritabil din 30 Noiembrie, o acţiune prin care vrem să strângem fonduri pentru dotarea secţiei de pediatrie a spitalului din Făgăraş. E unul dintre modurile speciale în care vrem să sărbătorim 25 de Ani de Sergiana: printr-o faptă bună, alături de oameni care nu stau deoparte. Toţi cei care vor să ajute, în nume propriu ori ca firmă, pot afla detalii consultând pagina Pentru copiii noştri care merită mai mult!

 

Nutricia-Danone România are un nou Head of Marketing în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 2 octombrie 2019

Din această vară, Ana-Maria Duduleanu a preluat poziția de Head of Marketing pentru Nutricia România, divizia de alimentație specializată a companiei Danone. În această calitate, Ana-Maria va coordona brandurile Aptamil și Milupa, precum și proiectele educaționale pentru o alimentație sănătoasă în primii ani de viață, pe care le...

Cornel Cărămizaru, numit Managing Director la FrieslandCampina Spania & Portugalia
Autor: meatmilk  /   miercuri, 25 septembrie 2019

(Comunicat) Dupa un mandat de 4 ani ca Managing Director al FrieslandCampina Romania, Cornel Caramizaru a fost numit Managing Director Spania & Portugalia, mandatul sau incepand cu data de 1 octombrie 2019. Numirea succesorului se va face pana la acea data.   ʺAnul acesta a fost un an record pentru FrieslandCampina Romania si...