Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Important procesator maghiar apeleaza la ajutor urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari procesatori de carne, Gyulai Huskombinat, a publicat o cerere oficiala in care cauta un pachet de salvare in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro de la guvernul maghiar pentru a stabiliza activitatea companiei dupa ce cresterea costurilor energiei, mainii de lucru si al materiilor prime a provocat pierderi masive.

Procesatorul de carne, care este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune a raportat pierderi de 300 milioane forinti in 2011, acestea fiind atribuite cresterii input-urilor, scrie ziarul maghiar Hilop. Compania negocieaza cu guvernul, Ministerul Dezvoltarii Rurale, oficialitatile locale si cu o alta companie pentru a salva firma.

Un plan a fost propus inainte ca guvernul maghiar sa salveze compania, care intentioneaza recunoasterea companiei ca si firma de importanta strategica nationala si de acrea o mare corporatie publica.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...