Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Important procesator maghiar apeleaza la ajutor urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari procesatori de carne, Gyulai Huskombinat, a publicat o cerere oficiala in care cauta un pachet de salvare in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro de la guvernul maghiar pentru a stabiliza activitatea companiei dupa ce cresterea costurilor energiei, mainii de lucru si al materiilor prime a provocat pierderi masive.

Procesatorul de carne, care este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune a raportat pierderi de 300 milioane forinti in 2011, acestea fiind atribuite cresterii input-urilor, scrie ziarul maghiar Hilop. Compania negocieaza cu guvernul, Ministerul Dezvoltarii Rurale, oficialitatile locale si cu o alta companie pentru a salva firma.

Un plan a fost propus inainte ca guvernul maghiar sa salveze compania, care intentioneaza recunoasterea companiei ca si firma de importanta strategica nationala si de acrea o mare corporatie publica.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...