Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Important procesator maghiar apeleaza la ajutor urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari procesatori de carne, Gyulai Huskombinat, a publicat o cerere oficiala in care cauta un pachet de salvare in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro de la guvernul maghiar pentru a stabiliza activitatea companiei dupa ce cresterea costurilor energiei, mainii de lucru si al materiilor prime a provocat pierderi masive.

Procesatorul de carne, care este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune a raportat pierderi de 300 milioane forinti in 2011, acestea fiind atribuite cresterii input-urilor, scrie ziarul maghiar Hilop. Compania negocieaza cu guvernul, Ministerul Dezvoltarii Rurale, oficialitatile locale si cu o alta companie pentru a salva firma.

Un plan a fost propus inainte ca guvernul maghiar sa salveze compania, care intentioneaza recunoasterea companiei ca si firma de importanta strategica nationala si de acrea o mare corporatie publica.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...