Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Important procesator maghiar apeleaza la ajutor urgent

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Globalmeatnews.com, unul dintre cei mai mari procesatori de carne, Gyulai Huskombinat, a publicat o cerere oficiala in care cauta un pachet de salvare in valoare de aproximativ 3,5 milioane de euro de la guvernul maghiar pentru a stabiliza activitatea companiei dupa ce cresterea costurilor energiei, mainii de lucru si al materiilor prime a provocat pierderi masive.

Procesatorul de carne, care este unul dintre cei mai mari angajatori din regiune a raportat pierderi de 300 milioane forinti in 2011, acestea fiind atribuite cresterii input-urilor, scrie ziarul maghiar Hilop. Compania negocieaza cu guvernul, Ministerul Dezvoltarii Rurale, oficialitatile locale si cu o alta companie pentru a salva firma.

Un plan a fost propus inainte ca guvernul maghiar sa salveze compania, care intentioneaza recunoasterea companiei ca si firma de importanta strategica nationala si de acrea o mare corporatie publica.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....