Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In 2011, au fost platite subventii pentru 7,7 milioane de ovine si caprine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit agroinfo, numarul efectivelor de ovine si caprine pentru care fermierii au depus cereri de acordare a platilor nationale directe complementare (PNDC) in sectorul zootehnic a crescut cu sase procente, fata de anul trecut.

Crescatorii de ovine si caprine au depus la sediile APIA 48 mii de cereri de acordare a primei pe cap de animal pentru un efectiv de circa 7,7 milioane capete. Astfel, atat numarul cererilor preluate de APIA, cat si efectivul total solicitat la plata au crescut cu sase procente fata de anul trecut, cand APIA a primit 45.500 de cereri pentru putin peste 6,9 milioane capete.

Cele mai multe animale solicitate la plata s-au inregistrat in judetele: Sibiu – circa 570 mii capete si 2100 de cereri, Timis – aproximativ 570 mii capete si 1680 cereri, Cluj – 340 mii capete si 1700 cereri, apoi Constanta – 300 mii capete si 1600 cereri, si Tulcea – 300 mii capete si 1500 de cereri.

Pana pe 8 iunie a.c., APIA anunta 13.500 de cereri preluate pentru un efectiv de peste doua milioane de capete. Ceea ce inseamna ca majoritatea dosarelor s-au depus in ultimele trei zile lucratoare ale perioadei de depunere a cererilor.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...