Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In 2012, aldis va concedia 15% din salariati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum a informat Ziarul finanaciar, Aldis Calarasi, unul dintre primii zece producatori de mezeluri din Ro¬mania, va renunta pana la sfarsitul acestei luni la 191 angajati, masura facand parte dintr-un plan de restructurare al businessului.

Compania avea la sfarsitul lui 2010 aproape 1.300 de angajati, potrivit celor mai recente date publice disponibile. Astfel, in urma acestor concedieri producatorul de mezeluri isi va restrange schema de personal cu aproximativ 15%.

„Regandim businessul, aceste disponibilizari vin pe fondul scaderii pietei. Toata piata este afectata de scaderea consumului in acest moment.

Restructurari se vor face in toate departamentele, insa o parte mai mare va fi concentrata pe partea de procductie”, spune Daniel Dumitrescu, director de marketing al Aldis, care a incheiat anul 2010 cu afaceri de 72,4 milioane de euro.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...