Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In 2012, aldis va concedia 15% din salariati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum a informat Ziarul finanaciar, Aldis Calarasi, unul dintre primii zece producatori de mezeluri din Ro¬mania, va renunta pana la sfarsitul acestei luni la 191 angajati, masura facand parte dintr-un plan de restructurare al businessului.

Compania avea la sfarsitul lui 2010 aproape 1.300 de angajati, potrivit celor mai recente date publice disponibile. Astfel, in urma acestor concedieri producatorul de mezeluri isi va restrange schema de personal cu aproximativ 15%.

„Regandim businessul, aceste disponibilizari vin pe fondul scaderii pietei. Toata piata este afectata de scaderea consumului in acest moment.

Restructurari se vor face in toate departamentele, insa o parte mai mare va fi concentrata pe partea de procductie”, spune Daniel Dumitrescu, director de marketing al Aldis, care a incheiat anul 2010 cu afaceri de 72,4 milioane de euro.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...