Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In 2012, aldis va concedia 15% din salariati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum a informat Ziarul finanaciar, Aldis Calarasi, unul dintre primii zece producatori de mezeluri din Ro¬mania, va renunta pana la sfarsitul acestei luni la 191 angajati, masura facand parte dintr-un plan de restructurare al businessului.

Compania avea la sfarsitul lui 2010 aproape 1.300 de angajati, potrivit celor mai recente date publice disponibile. Astfel, in urma acestor concedieri producatorul de mezeluri isi va restrange schema de personal cu aproximativ 15%.

„Regandim businessul, aceste disponibilizari vin pe fondul scaderii pietei. Toata piata este afectata de scaderea consumului in acest moment.

Restructurari se vor face in toate departamentele, insa o parte mai mare va fi concentrata pe partea de procductie”, spune Daniel Dumitrescu, director de marketing al Aldis, care a incheiat anul 2010 cu afaceri de 72,4 milioane de euro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...