Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2015, Caroli și-a mărit cifra de afaceri cu 15 %

Autor: Maria Demetriadvineri, 27 mai, 2016

Cifra de afaceri pe 2015 a firmei Caroli a crescut cu 15%, până la 400 de milioane de lei, grație unei politici eficiente de planificare a producției dar, mai ales, a campaniilor ample de marketing, lansate anul trecut.

 

Caroli Foods Group, una dintre cele mai mari companii din industria mezelurilor, a realizat anul trecut un porfit net de 14 milioane de lei (peste 3 mil. euro), în scădere cu aproape 20% faţă de anul precedent, arată datele de la Registrul Comerţului.

Pe de altă parte, cifra de afaceri a companiei s-a majorat cu 15% în aceeaşi perioadă, până la 400 milioane de lei (90 mil.euro).

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...