Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2015, Reinert a revenit pe profit

Autor: Maria Demetriadmarți, 12 iulie, 2016

Producătorul de mezeluri H & E Reinert, care deţine o fabrică în judeţul Braşov, a avut anul trecut un profit net de 2,6 mil. lei (aproape 590.000 de euro), faţă de o pierdere netă de 3,1 mil. lei în anul anterior, arată datele de pe mfinante.ro. Astfel, compania a revenit pe profit după cinci ani consecutivi pe pierdere.

 

În perioada 2010-2014, producătorul a adunat pierderi de 13,4 milioane de lei. Pe de altă parte, cifra de afaceri a companiei s-a situat la circa 75 milioane de lei, în creştere uşoară (1%) faţă de anul precedent. Producătorul are în portofoliu produse din categorii precum salam, şuncă, pate, cremvurşti sau bacon.

 

Compania germană, ale cărei baze au fost puse în 1931 de către fraţii Hermann şi Ewald Reinert, a demarat activitatea de producţie în fabrică din judeţul Braşov în anul 2007. Investiţia de tip greenfield s-a ridicat la 17 milioane de euro (investiţia iniţială), notează Ziarul financiar.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...