Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2015, Reinert a revenit pe profit

Autor: Maria Demetriadmarți, 12 iulie, 2016

Producătorul de mezeluri H & E Reinert, care deţine o fabrică în judeţul Braşov, a avut anul trecut un profit net de 2,6 mil. lei (aproape 590.000 de euro), faţă de o pierdere netă de 3,1 mil. lei în anul anterior, arată datele de pe mfinante.ro. Astfel, compania a revenit pe profit după cinci ani consecutivi pe pierdere.

 

În perioada 2010-2014, producătorul a adunat pierderi de 13,4 milioane de lei. Pe de altă parte, cifra de afaceri a companiei s-a situat la circa 75 milioane de lei, în creştere uşoară (1%) faţă de anul precedent. Producătorul are în portofoliu produse din categorii precum salam, şuncă, pate, cremvurşti sau bacon.

 

Compania germană, ale cărei baze au fost puse în 1931 de către fraţii Hermann şi Ewald Reinert, a demarat activitatea de producţie în fabrică din judeţul Braşov în anul 2007. Investiţia de tip greenfield s-a ridicat la 17 milioane de euro (investiţia iniţială), notează Ziarul financiar.

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...