Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În 2016, Fox vrea exporturi de cca 2 milioane de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 15 iulie, 2016

Producătorul şi distribuitorul de mezeluri Fox, controlat de familia Vulpe, vrea să-şi crească exporturile cu 60% în acest an şi să livreze pe pieţele externe produse în valoare totală de 8,5 milioane de lei (cca 2 milioane de euro), conform informaţiilor transmise de companie pentru anuarul ZF, ”Cei mai mari jucători din economie”.

 

Astfel, compania românească vrea să-şi mărească pre­zenţa la export şi în acest an, în condiţiile în care în anul 2014 valoarea produ­se­lor trimise pe pieţele străine s-a situat la 2,5 mi­lioane de lei.

 

Produ­că­torul de mezeluri Fox a fost înfiinţat în 1992 şi este deţinut de Cornel Vulpe, Dan Vulpe (pachete majo­ritare) şi Iulian Marinica, ultimul având funcţia de director general.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...