Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

In arges, dsvsa controleaza traseul carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ultimele doua saptamani, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Arges a efectuat controale in 9 abatoare, 20 unitati de procesare a carnii, 7 macelarii, 5 pescarii, 39 unitati de alimentatie publica.

Asa cum arata publicatia locala Arges Expres, citata de ziare.com, inspectorii sanitar-veterinari au aplicat, urmare a neregulilor constatate, 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.400 lei.

Au fost amendati si angajatii firmelor controlate, alaturi de patroni, pentru manipularea neconforma a produselor alimentare, pentru ambalarea, etichetarea si depozitarea necorespunzatoare, au fost intocmite 14 procese verbale de contraventie, cu tot atatea amenzi insumand 6.800 lei.

De asemenea, au fost confiscate si incinerate 1.898 kg de carne si preparate din carne, avand termenul de garantie expirat. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...