Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In arges, dsvsa controleaza traseul carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In ultimele doua saptamani, Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Arges a efectuat controale in 9 abatoare, 20 unitati de procesare a carnii, 7 macelarii, 5 pescarii, 39 unitati de alimentatie publica.

Asa cum arata publicatia locala Arges Expres, citata de ziare.com, inspectorii sanitar-veterinari au aplicat, urmare a neregulilor constatate, 14 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 9.400 lei.

Au fost amendati si angajatii firmelor controlate, alaturi de patroni, pentru manipularea neconforma a produselor alimentare, pentru ambalarea, etichetarea si depozitarea necorespunzatoare, au fost intocmite 14 procese verbale de contraventie, cu tot atatea amenzi insumand 6.800 lei.

De asemenea, au fost confiscate si incinerate 1.898 kg de carne si preparate din carne, avand termenul de garantie expirat. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...