Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In china, carnea de vita e tot mai scumpa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii chinezi apreciaza, evaluand cursul preturilor de la recent incheiatele targuri de profil, ca exista o tendinta de crestere a carnii de vita, care se va amplifica pe timpul iernii.

Biroul Municipal de Preturi al capitalei chineze indica faptul, la 1 noiembrie, datele ca preturile la carne de vita sunt in medie 24.38 yuani grame / 500, in comparatie cu saptamana trecuta, a crescand drastic, cu 2,65%, 2,18% fata de luna trecuta si pana la 28.72 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit personalului Biroului Municipal de Preturi, costurile crescute la carnea de vita, sunt cauzate in principal de vremea rece. Numarul mic al vanzarilor cu amanuntul general, cresterea vitelor de carne taiate cu doi ani mai tarziu trag vanzarile in jos, in comparatie cu alte animale comestibile.

Daca nu exista piata si aprovizionare suficienta, actualele preturi ridicate de carne de vita vor fi si mai mari, probabil.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....