Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In china, carnea de vita e tot mai scumpa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii chinezi apreciaza, evaluand cursul preturilor de la recent incheiatele targuri de profil, ca exista o tendinta de crestere a carnii de vita, care se va amplifica pe timpul iernii.

Biroul Municipal de Preturi al capitalei chineze indica faptul, la 1 noiembrie, datele ca preturile la carne de vita sunt in medie 24.38 yuani grame / 500, in comparatie cu saptamana trecuta, a crescand drastic, cu 2,65%, 2,18% fata de luna trecuta si pana la 28.72 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit personalului Biroului Municipal de Preturi, costurile crescute la carnea de vita, sunt cauzate in principal de vremea rece. Numarul mic al vanzarilor cu amanuntul general, cresterea vitelor de carne taiate cu doi ani mai tarziu trag vanzarile in jos, in comparatie cu alte animale comestibile.

Daca nu exista piata si aprovizionare suficienta, actualele preturi ridicate de carne de vita vor fi si mai mari, probabil.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...