Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In china, carnea de vita e tot mai scumpa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii chinezi apreciaza, evaluand cursul preturilor de la recent incheiatele targuri de profil, ca exista o tendinta de crestere a carnii de vita, care se va amplifica pe timpul iernii.

Biroul Municipal de Preturi al capitalei chineze indica faptul, la 1 noiembrie, datele ca preturile la carne de vita sunt in medie 24.38 yuani grame / 500, in comparatie cu saptamana trecuta, a crescand drastic, cu 2,65%, 2,18% fata de luna trecuta si pana la 28.72 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit personalului Biroului Municipal de Preturi, costurile crescute la carnea de vita, sunt cauzate in principal de vremea rece. Numarul mic al vanzarilor cu amanuntul general, cresterea vitelor de carne taiate cu doi ani mai tarziu trag vanzarile in jos, in comparatie cu alte animale comestibile.

Daca nu exista piata si aprovizionare suficienta, actualele preturi ridicate de carne de vita vor fi si mai mari, probabil.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...