Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In china, carnea de vita e tot mai scumpa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Specialistii chinezi apreciaza, evaluand cursul preturilor de la recent incheiatele targuri de profil, ca exista o tendinta de crestere a carnii de vita, care se va amplifica pe timpul iernii.

Biroul Municipal de Preturi al capitalei chineze indica faptul, la 1 noiembrie, datele ca preturile la carne de vita sunt in medie 24.38 yuani grame / 500, in comparatie cu saptamana trecuta, a crescand drastic, cu 2,65%, 2,18% fata de luna trecuta si pana la 28.72 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit personalului Biroului Municipal de Preturi, costurile crescute la carnea de vita, sunt cauzate in principal de vremea rece. Numarul mic al vanzarilor cu amanuntul general, cresterea vitelor de carne taiate cu doi ani mai tarziu trag vanzarile in jos, in comparatie cu alte animale comestibile.

Daca nu exista piata si aprovizionare suficienta, actualele preturi ridicate de carne de vita vor fi si mai mari, probabil.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...