Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

In china, pretul carnii de porc a atins un nivel record

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista fermierului, pretul carnii de porc, consumata foarte mult in China, a atins un record, iar zonele agricole au fost afectate de inundatii grave.
De altfel, autoritatile chineze sunt ingrijorate ca preturile alimentelor de baza, aflate in crestere, ar putea genera nelinisti sociale.

Principala cauza o reprezinta inflatia din China a atins cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, in ciuda unei serii de cresteri a ratei dobanzii. Preturile au crescut in luna iunie cu peste 7%, depasind cresterea pentru luna mai.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...