Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In china, pretul carnii de porc a atins un nivel record

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Revista fermierului, pretul carnii de porc, consumata foarte mult in China, a atins un record, iar zonele agricole au fost afectate de inundatii grave.
De altfel, autoritatile chineze sunt ingrijorate ca preturile alimentelor de baza, aflate in crestere, ar putea genera nelinisti sociale.

Principala cauza o reprezinta inflatia din China a atins cel mai inalt nivel din ultimii trei ani, in ciuda unei serii de cresteri a ratei dobanzii. Preturile au crescut in luna iunie cu peste 7%, depasind cresterea pentru luna mai.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...