Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În criză de vânzări, Kaufland ieftinește produsele din carne

Autor: Ilie Stoianmarți, 19 martie, 2013

Era nevoie de un scandal uriaş pentru ca mâncarea să fie ieftinită. Ca să-şi spele imaginea, mai-marii de la Kaufland n-au stat deloc pe gânduri şi au dat drumul la promoţii uriaşe la produsele din carne. În special, la cele care au în compoziţie vită, se afirmă în cotidianul Click.

De teamă că vor rămâne cu micii în vitrinele frigorifice, cei de la Kaufland au lăsat mult la preţ. Preparatele costă mai puţin cu până la 15%. Promoţiile se aplică nu doar la mititei, ci la orice preparat din vită, inclusiv, cârnaţi, carne tocată, dar şi bucăţi pentru ciorbă şi friptură. La magazinul Kaufland de pe Şos. Barbu Văcărescu, din Bucureşti, cârnăciorii costă 8,99 lei, în loc de 9,99 lei, pachetul de ciorbă de vită, 16,99 lei, în loc de 19,99 lei, iar micii 9,99 lei. Aceeaşi politică a fost impusă şi la magazinul Kaufland Nord, din Ploieşti. Aici promoţiile sunt şi mai consistente.

Pe lângă preţul mic, pachetele cu tocătură conţin mai mult cu 25%, iar pentru ca toţi gurmanzii să dea cu ochii de noua ofertă, pe mijlocul raionului de carne a fost pus un ditamai panoul, care anunţă reducerile. Din păcate, clienţii nu se înghesuie să cumpere, iar cei care o fac au o scuză.

Cârnaţii costă cu un leu mai puţin 

Carnea de vită pentru ciorbă e cu 3 lei mai ieftină

Reducerile au început imediat după ce inspectorii sanitar-veterninari au anunţat, săptămâna trecută, că au retras de la vânzare toată pasta de mici din lanţul de hipermarketuri Kaufland, întrucât exista suspiciunea că era preparată din carne de cal şi nu din vită, aşa cum era trecut pe etichetă.

Potrivit Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, marfa fusese primită de la furnizorul Nicolin SRL Ploieşti. Conform site-ului presa.ph, această firmă e deţinută de Marius Nicolescu, soţul şefei Serviciului Igienă şi Epidemiologie Veterinară din cadrul DSV Prahova. (Mai multe, pe www.click.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...