Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În Filipine s-au găsit 165 de containere de carne de porc putrezită

Autor: Miruna Sorescuvineri, 26 februarie, 2016

Un total de 165 de containere de carne putrezită se află în portul maritim din Filipine și nimeni nu și-a asumat apartenența sau responsabilitatea pentru ea. Recipientele sunt pline de carne de porc congelată, care se află déjà în descompunere lentă, de mai bine de doi ani, în portul Manila, capital Filipine.

 

Presa locală a scris, potrivit Globalmeatnews.com, că până la 4 milioane de carne de porc congelată, care este în descompunere lentă, au fost păstrate în Portul Internațional din Manila, cea mai mare poartă de acces de transport maritime a țării, unde intră peste 20.000 de nave, în fiecare an.

Deocamdată nu a fost dezvăluit numele niciunei țări căreia i-ar aparține cele 165 containere de carne de porc și nicinu există o companie responsabilă  pentru acest transport maritime, sau pentru colectarea acestor containere.

 

Deoarece carnea de porc a stat vreme de doi ani în portul de expediere, este puțin probabil ca aceasta mai fie corespunzătoare pentru consumul uman.

Temerile autorităților sunt legate de faptul că acest transport este unul de contraband, iar carnea ar urma să fie vândută pe piața neagră. Din acest motiv, autoritățile filipineze susțin că vor incinera toată această carne, sau o  vor măcina și îngropa, pentru a nu ajunge pe piața neagră.

Rusia va construi un complex de creștere a porcilor la granița cu China și Coreea de Nord
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 22 ianuarie 2018

Grupul de Companii Rusagro, unul dintre cei mai mari producători de carne și agricultori din Rusia, va construi un uriaș centru de producție a cărnii de porc și de pasăre, la granița Rusiei cu China și Coreea de Nord, în vederea măririi exporturilor în Orientul Îndepărtat, informează Global Meat News.   Potrivit Rusagro,...

Ungurii investesc în producția de lapte din Kazahstan
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 8 ianuarie 2018

Fondul de capital privat din Kazahstan-Ungaria (CCL Kazakhstan ”Silk Road”) a anunțat finanțarea unei ferme de lapte din regiunea Akmola din Kazahstan (ferma de lapte Aina LLP), pentru suma de 10,4 milioane de dolari, prin achiziționarea pachetului majoritar.   Fondul a fost înființat de către KazAgro Holding National Holding...