Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În Filipine s-au găsit 165 de containere de carne de porc putrezită

Autor: Miruna Sorescuvineri, 26 februarie, 2016

Un total de 165 de containere de carne putrezită se află în portul maritim din Filipine și nimeni nu și-a asumat apartenența sau responsabilitatea pentru ea. Recipientele sunt pline de carne de porc congelată, care se află déjà în descompunere lentă, de mai bine de doi ani, în portul Manila, capital Filipine.

 

Presa locală a scris, potrivit Globalmeatnews.com, că până la 4 milioane de carne de porc congelată, care este în descompunere lentă, au fost păstrate în Portul Internațional din Manila, cea mai mare poartă de acces de transport maritime a țării, unde intră peste 20.000 de nave, în fiecare an.

Deocamdată nu a fost dezvăluit numele niciunei țări căreia i-ar aparține cele 165 containere de carne de porc și nicinu există o companie responsabilă  pentru acest transport maritime, sau pentru colectarea acestor containere.

 

Deoarece carnea de porc a stat vreme de doi ani în portul de expediere, este puțin probabil ca aceasta mai fie corespunzătoare pentru consumul uman.

Temerile autorităților sunt legate de faptul că acest transport este unul de contraband, iar carnea ar urma să fie vândută pe piața neagră. Din acest motiv, autoritățile filipineze susțin că vor incinera toată această carne, sau o  vor măcina și îngropa, pentru a nu ajunge pe piața neagră.

A fost încheiat Tratatul de Liber-schimb UE-Japonia
Autor: meatmilk  /   joi, 7 februarie 2019

(Comunicat) Uniunea Europeană și Japonia au încheiat Acordul de Liber-schimb. Acordul de parteneriat economic (APE) între UE și Japonia a intrat în vigoare la 1 februarie 2019. Întreprinderile și consumatorii din întreaga Europă și din Japonia pot profita acum de cea mai mare zonă de comerț deschis din lume. În România, 271 de...

Interpack Dusseldorf își extinde operațiunile în Africa
Autor: meatmilk  /   vineri, 14 decembrie 2018

(Comunicat) Interpack-Messe Düsseldorf se extinde în regiunea Orientul Mijlociu (MEA), sub denumirea de "PACprocess MEA", care va avea loc anual la Centrul Internațional de Expoziții din Cairo, începând din decembrie 2019.   Târgul de comerț poate conta pe sprijinul larg numeroși parteneri de afaceri și organizații...