Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

In marea britanie creste consumul de carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consumul de carne de vita este in usoara cresterea in Marea Britanie, dupa recesiunea. Conform datelor furnizate de organizatia Kantar Worldpanel, exista deja semne timide de imbunatatire a situatiei.

Totusi, din ianuarie pana in martie cererea a fost tot in scadere dar aceasta scadere este una caracteristica inceputului de an. In cursul lunii martie 2010, cererea britanicilor pentru carnea de vita a fost mai mare cu 3% fata de perioada similara a anului trecut.

Cererea scazuta de anul trecut a fost determinanta pentru aparitia recesiunii pe piata engleza a carnii. Influente negative au mai aparut si din cauza ratei de schimb defavorabile dar si din cauza cantitatilor de carne reduse disponibile. Unul dintre beneficiile situatiei a fost ca firmele producatoare au reusit sa-si impuna drepturile in lantul de distributie.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...