Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In marea britanie creste consumul de carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consumul de carne de vita este in usoara cresterea in Marea Britanie, dupa recesiunea. Conform datelor furnizate de organizatia Kantar Worldpanel, exista deja semne timide de imbunatatire a situatiei.

Totusi, din ianuarie pana in martie cererea a fost tot in scadere dar aceasta scadere este una caracteristica inceputului de an. In cursul lunii martie 2010, cererea britanicilor pentru carnea de vita a fost mai mare cu 3% fata de perioada similara a anului trecut.

Cererea scazuta de anul trecut a fost determinanta pentru aparitia recesiunii pe piata engleza a carnii. Influente negative au mai aparut si din cauza ratei de schimb defavorabile dar si din cauza cantitatilor de carne reduse disponibile. Unul dintre beneficiile situatiei a fost ca firmele producatoare au reusit sa-si impuna drepturile in lantul de distributie.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...