Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In marea britanie creste consumul de carne de vita

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Consumul de carne de vita este in usoara cresterea in Marea Britanie, dupa recesiunea. Conform datelor furnizate de organizatia Kantar Worldpanel, exista deja semne timide de imbunatatire a situatiei.

Totusi, din ianuarie pana in martie cererea a fost tot in scadere dar aceasta scadere este una caracteristica inceputului de an. In cursul lunii martie 2010, cererea britanicilor pentru carnea de vita a fost mai mare cu 3% fata de perioada similara a anului trecut.

Cererea scazuta de anul trecut a fost determinanta pentru aparitia recesiunii pe piata engleza a carnii. Influente negative au mai aparut si din cauza ratei de schimb defavorabile dar si din cauza cantitatilor de carne reduse disponibile. Unul dintre beneficiile situatiei a fost ca firmele producatoare au reusit sa-si impuna drepturile in lantul de distributie.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...