Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

In marea britanie, marcile proprii conduc topurile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum preia Modern Buyer, Ospatul traditional, cu placinta cu carne tocata si sampanie, nu ar trebuie sa ii lase lefteri pe consumatorii britanici de Craciun, pentru ca cele mai bune produse costa mult mai putin decat brandurile recunoscute, cu o imagine de lux, scrie publicatia kamcity.com.

In urma unui test realizat de revista Which?, placinta Waitrose All Butter Mince Pies All Butter Mince Pies ( pret – £ 2,49) si Tesco Finest Mince Pies with Courvoisier (pret – £ 2,50) conduc topul marcilor, din punctul de vedere al gustului, cu un scor de 68%, depasind branduri de lux precum Harrods (pret – £ 7,95) si Fortnum & Mason (pret -£ 8,95), care costa de trei ori mai mult.

Desi au primit un punctaj destul de bun pentru gust, expertii care au degustat produsele au fost de parere ca placintele de la Harrods si Fortnum & Mason sunt mult prea groase si faramicioase. Discounterul german Lidl ofera cel mai mic pret pentru acest produs, (£ 1,69), insa a primit un punctaj de numai 45%, panelul de experti considerand ca are o textura nisipoasa.
In ceea ce priveste sampania, revista a identificat patru marci care costa mai putin de 20 £, fiind considerate, de asemenea, de o calitate mai buna decat branduri mai scumpe, cum ar fi Veuve Clicquot (£ 34,99) si Moet & Chandon (£ 30,99).

Potrivit participantilor inclusi in panel, pentru a cumpara cea mai buna sampanie din magazine, britanicii trebuie sa mearga la Morrisons si sa aleaga o sticla ‘The Best’ Brut Champagne (pret – £ 19,99) sau sa incerce brandurile proprii ale celorlalti trei performeri din top: Co-operative (£ 17,99), Waitrose (£ 19,99) si Lidl (£ 14,99).

Britanicii care incearca sa salveze din bugetul alocat cumparaturilor de Craciun vor fi incantati sa vada ca pot economisi fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Sampania si placintele cu carne tocata marci proprii ale retailerilor au depasit optiunile mai scumpe, ceea ce este o veste buna pentru consumatorii ce au un buget restrans, a declarat Martyn Hocking, editorul revistei Which?.

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...