Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In marea britanie, marcile proprii conduc topurile

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum preia Modern Buyer, Ospatul traditional, cu placinta cu carne tocata si sampanie, nu ar trebuie sa ii lase lefteri pe consumatorii britanici de Craciun, pentru ca cele mai bune produse costa mult mai putin decat brandurile recunoscute, cu o imagine de lux, scrie publicatia kamcity.com.

In urma unui test realizat de revista Which?, placinta Waitrose All Butter Mince Pies All Butter Mince Pies ( pret – £ 2,49) si Tesco Finest Mince Pies with Courvoisier (pret – £ 2,50) conduc topul marcilor, din punctul de vedere al gustului, cu un scor de 68%, depasind branduri de lux precum Harrods (pret – £ 7,95) si Fortnum & Mason (pret -£ 8,95), care costa de trei ori mai mult.

Desi au primit un punctaj destul de bun pentru gust, expertii care au degustat produsele au fost de parere ca placintele de la Harrods si Fortnum & Mason sunt mult prea groase si faramicioase. Discounterul german Lidl ofera cel mai mic pret pentru acest produs, (£ 1,69), insa a primit un punctaj de numai 45%, panelul de experti considerand ca are o textura nisipoasa.
In ceea ce priveste sampania, revista a identificat patru marci care costa mai putin de 20 £, fiind considerate, de asemenea, de o calitate mai buna decat branduri mai scumpe, cum ar fi Veuve Clicquot (£ 34,99) si Moet & Chandon (£ 30,99).

Potrivit participantilor inclusi in panel, pentru a cumpara cea mai buna sampanie din magazine, britanicii trebuie sa mearga la Morrisons si sa aleaga o sticla ‘The Best’ Brut Champagne (pret – £ 19,99) sau sa incerce brandurile proprii ale celorlalti trei performeri din top: Co-operative (£ 17,99), Waitrose (£ 19,99) si Lidl (£ 14,99).

Britanicii care incearca sa salveze din bugetul alocat cumparaturilor de Craciun vor fi incantati sa vada ca pot economisi fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Sampania si placintele cu carne tocata marci proprii ale retailerilor au depasit optiunile mai scumpe, ceea ce este o veste buna pentru consumatorii ce au un buget restrans, a declarat Martyn Hocking, editorul revistei Which?.

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...