Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
IFS

In premiera la Alimentaria, Negro 2000 mizeaza pe produse naturale 100 %

Autor: Ilie Stoianluni, 16 aprilie, 2018

Cu o cota de export de doar 5 % din volumul total de afaceri, Negro 2000 dovedeste prin participarea in premiera la targul Alimentaria ca este decisa sa iasa tot mai mult pe pietele internationale, asta, dupa ce, asa cum am anuntat anterior, si-a intensificat prezenta si in zona publicitatii, pe plan intern.

 

Referindu-se la acest moment, domnul Dragos Trache-Coordonator de Export al companiei, ne-a declarat ca atuul pe care mizeaza firma bucuresteana, in oferta pe care o directioneaza spre viitorii beneficiari externi, este pestele afumat natural, cu rumegus de fag, dupa o reteta scotiana. De altfel, asa cum ne-a declarat domnul Trache, Negro 2000 este in prezent singura firma romaneasca de profil care mai afuma natural.

 

Un alt atuu o reprezinta salatele de incre fara conservanti dar, si mai important, marea capacitate a tehnologilor companiei de a adapta retetele potrivit specificului national al fiecareti tari, la gustul local, acolo unde produsele cu marca Negro 2000 sunt exportate. (Corespondenta de la Barcelona, 16 aprilie 2018, Ilie Stoian)

Alimentaria 2018: Avicarvil doreste sa depaseasca nivelul de 30 % in activitatea de export
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Cu o participare de traditie, aici, la targul international Alimentaria 2018, de la Barcelona, compania Avicarvil se distinge in randul expozantilor romani prin oferta bloc pe care o face partenerilor externi. Potrivit domnului Emanuel Manolache-Export Manager al firmei, Avicarvil propune companiilor straine intreaga gama de carne de pasare...

Alimentaria 2018: Adaptat la trend, Toneli Holding iese in forta pe piata internationala
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Desi este prezenta pentru prima data la targul Alimentaria, compania Toneli Holding dovedeste ca raspunde prompt si cu o oferta deosebit de consistenta, din punct de vedere al calitatii si al inovatiei, celor mai noi tendinte ale pietelor internationale.   Astfel, dupa cum ne-a declarat doamna Mihaela Moisa-Marketing Manager al firmei,...