Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In prima macelarie de lux, un kg de carne costa 1.700 de lei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum scrie Yiarul financiar, „Macelarul pentru staruri”, Hugo Desnoye, a deschis in Bucuresti prima macelarie de lux.

Aici se gasesc vinuri exclusiviste, branzeturi frantuzesti, specialitati de carne precum vita Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hranite cu cereale si iarba, vita Limousine, cea mai savuroasa carne frantuzeasca dar si pui De Bresse si de Patis, considerati cei mai buni pui din lume, crescuti cu cereale si ceaiuri pentru digestie.

Pretul pentru un kilogram de vita se incadreaza intre 250 si 1700 de lei.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...