Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În primele nouă luni, Carrefour Romania raportează vânzări de 1,5 miliarde de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 16 noiembrie, 2018

Carrefour România a raportat vânzări de 1,5 miliarde de euro, în creștere cu 8,3% la cursul de schimb constant, în primele nouă luni ale anului, după cum informează European Supermarket Magazine. În procente, vânzările pentru aceeași perioadă au crescut cu 4,8%.

 

Pentru prima dată, vânzările din România ale retailerului francez au depășit vânzările din Polonia, care au înregistrat vânzări de 1,49 miliarde de euro în primele nouă luni ale anului.

 

În al treilea trimestru al exercițiului financiar, vânzările gigantului cu amănuntul din România s-au ridicat la 534 milioane euro, în creștere cu 7,6%, la cursurile de schimb constant. În procente, în trimestrul trei al anului curent, vânzările au crescut cu 4%.

 

La nivel de grup, vânzările Carrefour în al treilea trimestru al anului 2018 au crescut cu 2,1%, ajungând la 21 de miliarde de euro, față de aceeași perioadă din 2017.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

INSSE: Cifra de afaceri din comerţul cu amănuntul în ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu amănuntul (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut faţă de luna precedentă ca serie brută cu 22,9% , iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a crescut cu 1,9%.   Faţă de luna...