Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În primele nouă luni, Carrefour Romania raportează vânzări de 1,5 miliarde de euro

Autor: Maria Demetriadvineri, 16 noiembrie, 2018

Carrefour România a raportat vânzări de 1,5 miliarde de euro, în creștere cu 8,3% la cursul de schimb constant, în primele nouă luni ale anului, după cum informează European Supermarket Magazine. În procente, vânzările pentru aceeași perioadă au crescut cu 4,8%.

 

Pentru prima dată, vânzările din România ale retailerului francez au depășit vânzările din Polonia, care au înregistrat vânzări de 1,49 miliarde de euro în primele nouă luni ale anului.

 

În al treilea trimestru al exercițiului financiar, vânzările gigantului cu amănuntul din România s-au ridicat la 534 milioane euro, în creștere cu 7,6%, la cursurile de schimb constant. În procente, în trimestrul trei al anului curent, vânzările au crescut cu 4%.

 

La nivel de grup, vânzările Carrefour în al treilea trimestru al anului 2018 au crescut cu 2,1%, ajungând la 21 de miliarde de euro, față de aceeași perioadă din 2017.

GpeC: În 2018, în România s-au făcut cupărături on-line în valoare de 3,5 md. euro
Autor: meatmilk  /   vineri, 25 ianuarie 2019

(Comunicat) Conform statisticilor și estimărilor GPeC împreună cu principalii jucători din piața românească de e-commerce, valoarea cumpărăturilor online a depășit pragul de 3,5 miliarde de euro în 2018, cu aprox. 30% mai mult decât în 2017, când s-au înregistrat 2,8 miliarde de euro.   Potrivit lui Andrei Radu, CEO...

INSSE: Comerțul cu ridicata în luna noiembrie 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 17 ianuarie 2019

(Comunicat) În luna noiembrie 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 7,7% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,6%.   Faţă...