Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În șase luni, Mega Image a deschis 16 magazine

Autor: Maria Demetriadluni, 4 iulie, 2016

Lanţul de supermarketuri Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, cu aproape 480 de unităţi, merge înainte cu planurile de expansiune anunţate anterior, respectiv acelea de a deschide până la 100 de noi magazine în acest an.

 

Totuşi, în primele şase luni din 2016 reţeaua a inaugurat doar 16 unităţi, frânând puternic expansiunea după ce în ultimii patru ani a deschis între 60 şi 114 unităţi noi. Mai mult, compania a şi închis şi vândut o serie de magazine, o parte dintre acestea ca urmare a poziţionării lor în clădiri cu bulină, iar o parte ca urmare a unui angajament luat în momentul achiziţiei magazinelor Angst.

 

„Confirmăm că vom respecta politica de expansiune de până acum şi vom continua să ne extindem reţeaua de magazine din Bucureşti”, spun oficialii companiei. Afirmaţia vine în contextul în care Vassilis Stavrou, grecul care conduce operaţiunile locale ale Mega Image de anul trecut, afirma recent că expansiunea va continua cel puţin în următorii doi ani cu până la 100 noi unităţi pe an. Acest lucru înseamnă că Mega Image va ajunge la 600-670 de magazine sub mai multe branduri şi formate până la finalul lui 2017, potrivit estimărilor ZF.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...