Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În șase luni, Mega Image a deschis 16 magazine

Autor: Maria Demetriadluni, 4 iulie, 2016

Lanţul de supermarketuri Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, cu aproape 480 de unităţi, merge înainte cu planurile de expansiune anunţate anterior, respectiv acelea de a deschide până la 100 de noi magazine în acest an.

 

Totuşi, în primele şase luni din 2016 reţeaua a inaugurat doar 16 unităţi, frânând puternic expansiunea după ce în ultimii patru ani a deschis între 60 şi 114 unităţi noi. Mai mult, compania a şi închis şi vândut o serie de magazine, o parte dintre acestea ca urmare a poziţionării lor în clădiri cu bulină, iar o parte ca urmare a unui angajament luat în momentul achiziţiei magazinelor Angst.

 

„Confirmăm că vom respecta politica de expansiune de până acum şi vom continua să ne extindem reţeaua de magazine din Bucureşti”, spun oficialii companiei. Afirmaţia vine în contextul în care Vassilis Stavrou, grecul care conduce operaţiunile locale ale Mega Image de anul trecut, afirma recent că expansiunea va continua cel puţin în următorii doi ani cu până la 100 noi unităţi pe an. Acest lucru înseamnă că Mega Image va ajunge la 600-670 de magazine sub mai multe branduri şi formate până la finalul lui 2017, potrivit estimărilor ZF.

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...

1000 de elevi din București vor învăța despre alimentația sănătoasă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 7 martie 2018

(Comunicat) Pentru al șaselea an consecutiv, Selgros Cash&Carry România, împreună cu Chef Cezar Munteanu,derulează programul „Sănătatea începe din farfurie”, prin care aduce educația gastronomică în școli și urmărește să promoveze obiceiuri de mâncat sănătoase în rândul copiilor.   Pe 5 martie, Chef Cezar...