Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În șase luni, Mega Image a deschis 16 magazine

Autor: Maria Demetriadluni, 4 iulie, 2016

Lanţul de supermarketuri Mega Image, cel mai extins lanţ de magazine din România, cu aproape 480 de unităţi, merge înainte cu planurile de expansiune anunţate anterior, respectiv acelea de a deschide până la 100 de noi magazine în acest an.

 

Totuşi, în primele şase luni din 2016 reţeaua a inaugurat doar 16 unităţi, frânând puternic expansiunea după ce în ultimii patru ani a deschis între 60 şi 114 unităţi noi. Mai mult, compania a şi închis şi vândut o serie de magazine, o parte dintre acestea ca urmare a poziţionării lor în clădiri cu bulină, iar o parte ca urmare a unui angajament luat în momentul achiziţiei magazinelor Angst.

 

„Confirmăm că vom respecta politica de expansiune de până acum şi vom continua să ne extindem reţeaua de magazine din Bucureşti”, spun oficialii companiei. Afirmaţia vine în contextul în care Vassilis Stavrou, grecul care conduce operaţiunile locale ale Mega Image de anul trecut, afirma recent că expansiunea va continua cel puţin în următorii doi ani cu până la 100 noi unităţi pe an. Acest lucru înseamnă că Mega Image va ajunge la 600-670 de magazine sub mai multe branduri şi formate până la finalul lui 2017, potrivit estimărilor ZF.

REWE a deschis un nou magazin Penny Market în Fundulea
Autor: meatmilk  /   joi, 4 octombrie 2018

(Comunicat) REWE România continuă planul de extindere și deschide un nou magazin Penny Market în Fundulea. Astfel, rețeaua de magazine ajunge la 226 de spații deschise.   Magazinul Penny Market din Fundulea are un spațiu de vânzare de 795,6 m2 și o echipă de 16 angajați ce va fi alături de clienți zi de zi, de luni până...

C.C a aprobat preluarea magazinelor Adivin 95 de către Mega Image
Autor: meatmilk  /   joi, 27 septembrie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Mega Image SRL a preluat trei magazine ce aparțin companiei Adivin’95 SRL.   Mega Image, parte a Grupului Ahold Delhaize, activează în România, în cea mai mare parte, în sectorul comerțului cu amănuntul de bunuri de consum curent. Din magazinele Mega Image,...