Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În septembrie, la Suceava, Târgul ”Alimenta Traditional”

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 14 august, 2013

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Asociatia Produs in Bucovina si Shopping City Suceava lanseaza editia de toamna a celui mai mare targ de produse traditionale, bio si eco din nordul Moldovei – Targul Alimenta Traditional.

Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria alimentara, este specializata in carne si produse din carne; peste si produse din peste, lapte si produse din lapte, produse traditionale, produse bio, produse ecologice etc.

Expozitia, cu vanzare, se va desfasura in perioada 13 – 15 septembrie 2013, in parcarea SHOPPING CITY SUCEAVA, si va putea fi vizitata zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...