Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In sfarsit, china va importa carne de porc din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa negocieri care au demarat in 2004, piata chinezeasca s-a deschis pentru importul carnii de porc din Marea Britanie. Decizia a fost luata dupa ce, in finalul perioadei de negocieri, au fost convenite modul de furajare al animalelor, forma si continutul Certificatelor de sanatate.

Dupa cum scrie pig333.com, anuntul oficial a fost facut de premierul Chinei, in cursul unui summit desfasurat la Londra. Institutii din cele doua tari au fost desemnate sa realizeze cat mai curand instrumentele de acreditare.

China este atat cel mai mare producator, cat si cel mai mare consumator de carne de porc din lume. Productia Chinei se ridica la 46 milioane de tone de carne de porc pe an, dar consumul este aproape dublu.(I.S.)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...