Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In sfarsit, china va importa carne de porc din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa negocieri care au demarat in 2004, piata chinezeasca s-a deschis pentru importul carnii de porc din Marea Britanie. Decizia a fost luata dupa ce, in finalul perioadei de negocieri, au fost convenite modul de furajare al animalelor, forma si continutul Certificatelor de sanatate.

Dupa cum scrie pig333.com, anuntul oficial a fost facut de premierul Chinei, in cursul unui summit desfasurat la Londra. Institutii din cele doua tari au fost desemnate sa realizeze cat mai curand instrumentele de acreditare.

China este atat cel mai mare producator, cat si cel mai mare consumator de carne de porc din lume. Productia Chinei se ridica la 46 milioane de tone de carne de porc pe an, dar consumul este aproape dublu.(I.S.)

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...