Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

In sfarsit, china va importa carne de porc din marea britanie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa negocieri care au demarat in 2004, piata chinezeasca s-a deschis pentru importul carnii de porc din Marea Britanie. Decizia a fost luata dupa ce, in finalul perioadei de negocieri, au fost convenite modul de furajare al animalelor, forma si continutul Certificatelor de sanatate.

Dupa cum scrie pig333.com, anuntul oficial a fost facut de premierul Chinei, in cursul unui summit desfasurat la Londra. Institutii din cele doua tari au fost desemnate sa realizeze cat mai curand instrumentele de acreditare.

China este atat cel mai mare producator, cat si cel mai mare consumator de carne de porc din lume. Productia Chinei se ridica la 46 milioane de tone de carne de porc pe an, dar consumul este aproape dublu.(I.S.)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...