Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În T1, profitul Carmeco a fost de doar 39.000 de lei

Autor: Maria Demetriadjoi, 2 iunie, 2016

Carmeco, din Constanţa (CRMC), care are ca obiect de activitate producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii, a raportat pentru primul trimestru un profit net de 39.000 de lei, în urcare cu 5.000 de lei faţă  de finele anului 2015.

 

Pe de altă  parte, cifra de afaceri a companiei a urcat la 110.380 de lei, cu 23% peste nivelul din primul trimestru din 2015. Carmeco, listată  pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, are o capitalizare de 21,3 mil. lei. La cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare, de pe 2 octombrie, titlurile Carmeco erau tranzacţionate la 0,98 de lei.

 

Carmeco a fost înfiinţată în 1991, iar recent Consiliul de Administraţie a hotărât scoaterea la vânzare a unor active din gestiune care nu mai sunt folosite din anul 2000, şi anume centrul de achiziţii Hârşova, centrul de achiziţii Băneasa şi centrul de achiziţii Negru Vodă.

 

Volumul producţiei pe primul trimestru s-a realizat în proporţie de 139% faţă  de aceeaşi perioadă a anului 2015, informează ZfCorporate.

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...