Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În T1, profitul Carmeco a fost de doar 39.000 de lei

Autor: Maria Demetriadjoi, 2 iunie, 2016

Carmeco, din Constanţa (CRMC), care are ca obiect de activitate producţia, prelucrarea şi conservarea cărnii, a raportat pentru primul trimestru un profit net de 39.000 de lei, în urcare cu 5.000 de lei faţă  de finele anului 2015.

 

Pe de altă  parte, cifra de afaceri a companiei a urcat la 110.380 de lei, cu 23% peste nivelul din primul trimestru din 2015. Carmeco, listată  pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, are o capitalizare de 21,3 mil. lei. La cea mai recentă şedinţă de tranzacţionare, de pe 2 octombrie, titlurile Carmeco erau tranzacţionate la 0,98 de lei.

 

Carmeco a fost înfiinţată în 1991, iar recent Consiliul de Administraţie a hotărât scoaterea la vânzare a unor active din gestiune care nu mai sunt folosite din anul 2000, şi anume centrul de achiziţii Hârşova, centrul de achiziţii Băneasa şi centrul de achiziţii Negru Vodă.

 

Volumul producţiei pe primul trimestru s-a realizat în proporţie de 139% faţă  de aceeaşi perioadă a anului 2015, informează ZfCorporate.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...