Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

În toamnă, la SIAL-Paris, sunt așteptate peste 7.200 de companii din 109 țări

Autor: Ursachi Veronicamiercuri, 11 aprilie, 2018

Ediția din acest an a târgului SIAL, de la Paris, va avea loc în perioada 21-25 octombrie 2018, acolo unde sunt așteptate să expună peste 7.020 de companii din 109 țări, acoperind întreaga plajă de interes, de la ingrediente, la produse prelucrate, inclusiv produse proaspete.

 

Dintre cele mai importante Saloane care vor fi organizate în cele 21 de sectoare de expoziție, amintim:

 

  • Băuturi
  • Carne de vită
  • Echipamente și servicii
  • Alimente conservate
  • Alimente gourmet
  • Produse alimentare dulci
  • Fructe și legume
  • Produse congelate
  • Produse alimentare semi-procesate, ingrediente și soluții de externalizare
  • Produse organice
  • Produse de sănătate și suplimente alimentare
  • Produse din fructe de mare
  • Lactate
  • Ready Meal
  • Carne
  • Mâncare pentru animale de companie
  • Carne de pasăre
  • Vin și băuturi spirtoase

 

Echipa Meat.Milk va fi prezentă și la acest mare eveniment, urmând să relateze în timp real despre participarea companiilor românești, dar și despre manifestările prilejuite de SIAL 2018.

Tendințe la IFFA 2019: „Dacă nu te miști, vremurile trec peste tine”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

(Comunicat) Comerțul măcelarului, dacă este de succes, trebuie să reprezinte, atât tradiția, cât și evoluțiile contemporane. Cea mai bună rețetă este un amestec de experiență clară, în produsele din carne și mezeluri, fundal tehnologic și idei noi, avândo viziune pentru viitor și optimizând ceea ce există deja; aceasta este...

Planurile de expansiune ale producției de porci ale rușilor de la Miratorg
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 28 noiembrie 2018

Potrivit PigProgress, compania rusă Miratorg a lansat un proiect ambițios de construire de noi ferme de porci, o uriașă fabrică de furaje, precum și un abator modern. Toate au fost concepute pentru a extinde capacitățile de producție în Diviziunea de carne de porc, la 1 milion de tone pe an, până în 2023.   Lucrările de...