Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

In ucraina s-a instituit lista neagra a carnii si mezelurilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lipsa de control si – implicit – a calitatii carnii si produselor din carne, a fost motivata de functionarii din laboratoarele-pilot ucrainene printr-o nesustinere financiara din partea guvernului, informeaza agentia Meta News.

La randul lor, reprezentantii executivului infirma acesta motivatie, considerand suficiente cele 24 de milioane de euro, suma alocata anual protectiei consumatorilor. Guvernul urmeaza sa impuna unor laboratoare selectate un program strict de control al calitatii, pe piata carnii din Ucraina.

Scaderea drastica si brusca a vanzarilor pe acest segment al industriei alimentare si o scadere a calitatii produselor, regasita in dezinteresul consumatorilor, a determinat autoritatile guvernamentale sa instituie o baza de date care sa reflecte clar societatile nonconforme, in Lista neagra a carnii si mezelurilor.

Curent, vor fi facute publice aici toate rezultatele studiilor de laborator, controalelor si sondajelor de piata. Au fost prelevate deja probe care au deschis aceasta lista neagra cu procesatori de mezeluri cunoscuti, ale caror produse nu respecta standardele. (TS)

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...