Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

În UK, prețurile la carnea de porc s-au stabilizat

Autor: Aura Alexa Ioanjoi, 30 iulie, 2015

Producătorul de alimente Cranswick a raportat o creștere a veniturilor cu 8%,  la 30 iunie. După achiziționarea recent a unui important producător de carne de pasăre britanic, Benson Park, producătorul Cranswick a luat un start pozitiv, anul acesta.

 

Datoria netă a companiei a fost de 12 milioane £ la 30 iunie 2015, fiind cu 21milioane lire, mai mică decât cea de anul trecut.

Nicola Mallard, analist pentru Investec, a prezis că restul anului ar trebui să fie relativ constant, pentru producătorul de alimente: „Cu prețurile de porc stabilite în acest trimestru, nu trebuie să ne așteptăm să vedem mișcări neobișnuite în acest sector. Noi nu credem că vor fi modificări ale prognozei în acest stadiu al anului, dar  ne așteptăm la o creștere ușoară, în prima jumatate a anului (1 H), creștere oarecum părtinitoare, având în vedere tendințele preconizate la volumul de vânzări”.

 

Mallard a susținut că extragerea contribuției Benson Park, care a fost achiziționată anul trecut, progresul veniturilor pentru Cranswick în UK este de 4%, în timp ce volumele de vânzări au crescut cu 7%. Acest lucru indică o funcționare de 3% , procent estimat din cauza deflației. „Acest lucru se reflectă în prețurile mai mici ale cărnii de porc, de la un trimestru la altul”. Startul puternic al acestui an a fost influențat de revenirea unui contract carne de porc proaspătă, care a început în al treilea trimestru al anului 2014, astfel încât aceasta va continua să aibă o influență bună asupra volumului util în T2 „, a explicat Mallard.

 

Prețurile la carnea de porc pentru piața din UK s-au stabilizat în T1, deși scăderea prețurilor în T4 2015 ar putea produce anumite beneficii. Mallard a adăugat: „Noi nu facem modificări la prognozele de astăzi care prezic o creștere a veniturilor pentru întregul an la aproximativ 4,5% și o marjă de 5,8%.”

În colaborare cu Microsoft, Tetra Pak a conceput fabrica viitorului
Autor: Mircea Demeter  /   joi, 4 aprilie 2019

Tetra Pak a colaborat cu Microsoft, ABB, SAP și Elettric80 pentru a digitiza producția de lactate, aceasta urmând a fi dezvăluită la evenimentul "Factory of the Future", de la Hannover Messe 2019.   Compania declară că dorește să ofere un sprijin mai mare clienților săi în era digitală, unde tehnologia digitală...

C.E., dispusă să tripleaze contingentul Tax Free al Ucrainei, la carnea de pasăre
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 3 aprilie 2019

Comisia Europeană poate să tripleze cota de export fără taxe vamale pentru pieptul de pui dezosat pentru companiile de păsări din Ucraina, aducând-o la 70.000 de tone pe an, dacă Ucraina este de acord cu anumite taxe de import pe piept de pui din oase.   În 2018, Ucraina a devenit al treilea exportator de păsări de curte în...