Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Inca un semn rau din retail: interex pleaca din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Modernbuyer, CDE R Interex, parte a Groupement des Mousquetaires, a inceput reduceri masive de pret in cele 10 magazine pe care le mai detine pe piata romaneasca, in vederea lichidarii stocurilor.

Angajatii companiei din tara au fost anuntati de inchiderea magazinelor, dupa lichidarea stocurilor.

In prezent, compania mai opereaza in Ploiesti, Giurgiu, Tg. Jiu, Satu Mare, Rm. Valcea, Targoviste, Sibiu, Barlad, Tg. Mures si Drobeta Turnu Severin.

Interex a deschis primul sau magazin acum 10 ani, la Ploiesti, de altfel una dintre cele mai profitabile din retea. Cel mai probabil, Interex va incerca sa vanda o parte din magazine, respectiv pe cele construite de la zero.

Conform datelor inregistrate la Ministerul Finantelor, Interex s-a confruntat cu o scadere continua a cifrei de afaceri in ultimii trei ani, cu efect direct si asupra celorlalti indicatori financiari. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...