Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Inca un semn rau din retail: interex pleaca din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Modernbuyer, CDE R Interex, parte a Groupement des Mousquetaires, a inceput reduceri masive de pret in cele 10 magazine pe care le mai detine pe piata romaneasca, in vederea lichidarii stocurilor.

Angajatii companiei din tara au fost anuntati de inchiderea magazinelor, dupa lichidarea stocurilor.

In prezent, compania mai opereaza in Ploiesti, Giurgiu, Tg. Jiu, Satu Mare, Rm. Valcea, Targoviste, Sibiu, Barlad, Tg. Mures si Drobeta Turnu Severin.

Interex a deschis primul sau magazin acum 10 ani, la Ploiesti, de altfel una dintre cele mai profitabile din retea. Cel mai probabil, Interex va incerca sa vanda o parte din magazine, respectiv pe cele construite de la zero.

Conform datelor inregistrate la Ministerul Finantelor, Interex s-a confruntat cu o scadere continua a cifrei de afaceri in ultimii trei ani, cu efect direct si asupra celorlalti indicatori financiari. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...