Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Inca un semn rau din retail: interex pleaca din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Modernbuyer, CDE R Interex, parte a Groupement des Mousquetaires, a inceput reduceri masive de pret in cele 10 magazine pe care le mai detine pe piata romaneasca, in vederea lichidarii stocurilor.

Angajatii companiei din tara au fost anuntati de inchiderea magazinelor, dupa lichidarea stocurilor.

In prezent, compania mai opereaza in Ploiesti, Giurgiu, Tg. Jiu, Satu Mare, Rm. Valcea, Targoviste, Sibiu, Barlad, Tg. Mures si Drobeta Turnu Severin.

Interex a deschis primul sau magazin acum 10 ani, la Ploiesti, de altfel una dintre cele mai profitabile din retea. Cel mai probabil, Interex va incerca sa vanda o parte din magazine, respectiv pe cele construite de la zero.

Conform datelor inregistrate la Ministerul Finantelor, Interex s-a confruntat cu o scadere continua a cifrei de afaceri in ultimii trei ani, cu efect direct si asupra celorlalti indicatori financiari. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...