Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Inca un semn rau din retail: interex pleaca din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Modernbuyer, CDE R Interex, parte a Groupement des Mousquetaires, a inceput reduceri masive de pret in cele 10 magazine pe care le mai detine pe piata romaneasca, in vederea lichidarii stocurilor.

Angajatii companiei din tara au fost anuntati de inchiderea magazinelor, dupa lichidarea stocurilor.

In prezent, compania mai opereaza in Ploiesti, Giurgiu, Tg. Jiu, Satu Mare, Rm. Valcea, Targoviste, Sibiu, Barlad, Tg. Mures si Drobeta Turnu Severin.

Interex a deschis primul sau magazin acum 10 ani, la Ploiesti, de altfel una dintre cele mai profitabile din retea. Cel mai probabil, Interex va incerca sa vanda o parte din magazine, respectiv pe cele construite de la zero.

Conform datelor inregistrate la Ministerul Finantelor, Interex s-a confruntat cu o scadere continua a cifrei de afaceri in ultimii trei ani, cu efect direct si asupra celorlalti indicatori financiari. (Mai multe, pe www.modernbuyer.ro)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...