Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Incendiu la una dintre fermele agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un incendiu puternic, care a fost lichidat de pompieri dupa 12 ore de interventie, a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, la o ferma de crestere a pasarilor din municipiul Bacau, apartinand companiei „Agricola”.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, incendiul a izbucnit la un depozit de furaje al fermei Gheraiesti, de la periferia municipiului Bacau, existand pericolul extinderii la o hala de crestere a pasarilor in care se aflau 60.000 de pui, transmite mediaFAX .

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, incendiul fiind lichidat dupa aproximativ 12 ore. „In urma incendiului au ars peste 20 de tone de furaje, iar alte 20 de tone au fost degradate. De asemenea, au ars 300 de metri patrati din acoperisul saivanului, insa au fost salvati 60.000 de pui care erau adapostiti intr-o hala situata la doar trei metri de depozitul de furaje”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.

Pompierii bacauani nu au reusit sa identifice o cauza a declansarii incendiului, aceasta urmand sa fie stabilita in urma cercetarilor desfasurate impreuna cu politistii care au deschis o ancheta la fata locului.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....