Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Incendiu la una dintre fermele agricola bacau

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un incendiu puternic, care a fost lichidat de pompieri dupa 12 ore de interventie, a avut loc, in noaptea de marti spre miercuri, la o ferma de crestere a pasarilor din municipiul Bacau, apartinand companiei „Agricola”.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bacau, incendiul a izbucnit la un depozit de furaje al fermei Gheraiesti, de la periferia municipiului Bacau, existand pericolul extinderii la o hala de crestere a pasarilor in care se aflau 60.000 de pui, transmite mediaFAX .

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, incendiul fiind lichidat dupa aproximativ 12 ore. „In urma incendiului au ars peste 20 de tone de furaje, iar alte 20 de tone au fost degradate. De asemenea, au ars 300 de metri patrati din acoperisul saivanului, insa au fost salvati 60.000 de pui care erau adapostiti intr-o hala situata la doar trei metri de depozitul de furaje”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Bacau, Andrei Grecu.

Pompierii bacauani nu au reusit sa identifice o cauza a declansarii incendiului, aceasta urmand sa fie stabilita in urma cercetarilor desfasurate impreuna cu politistii care au deschis o ancheta la fata locului.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...